Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Τεράστια απάτη σε βενζινάδικο! Δείτε τι ακριβώς συνέβη (pic)

Αρκετά συχνά ακούμε για τα κόλπα που χρησιμοποιούν ορισμένοι κακοί επαγγελματίες στο χώρο των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, προκειμένου να κλέψουν τον πελάτη στην μέτρηση της βενζίνης που του βάζουν στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του.

Τεράστια απάτη σε βενζινάδικο! Δείτε τι ακριβώς συνέβη (pic)
Αρκετά συχνά ακούμε για τα κόλπα που χρησιμοποιούν ορισμένοι κακοί επαγγελματίες στο χώρο των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, προκειμένου να κλέψουν τον πελάτη στην μέτρηση της βενζίνης που του βάζουν στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του.\r\n\r\nΚαι ενώ πολλοί πίστευαν ότι στα Γιάννενα δεν είχαμε τέτοια κρούσματα, ήρθε η καταγγελία ενός πολίτη που υποχρεώθηκε να πληρώσει περισσότερα λίτρα βενζίνης από αυτά που χωράει συνολικά το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του. Όπως λοιπόν ο ίδιος καταγγέλλει, το αυτοκίνητό του για να φουλάρει χρειάζεται 85 λίτρα βενζίνης.\r\n\r\nΠριν λίγες ημέρες λοιπόν, ενώ είχε ήδη περίπου είκοσι λίτρα καύσιμο στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του, επισκέφτηκε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής και ζήτησε να του το γεμίσουν.\r\n\r\nΚαι ενώ περίμενε να πληρώσει σε ευρώ ένα ποσό που θα αντιστοιχούσε περίπου γύρω στα 65 λίτρα βενζίνης, κλήθηκε να πληρώσει για… 94 λίτρα βενζίνης!

\r\n \r\n

ΦΩΤΟ από epirusgate\r\nΦΩΤΟ από epirusgate

\r\n

\r\nΣύμφωνα με το epirusgate, παρά τις έντονες διαματρυρίες του, άκρη δε βρήκε στο πρατήριο, αφού ο επαγγελματίας επέμενε ότι η μηχανή της αντλίας δεν κάνει ποτέ λάθος. Κάλεσε την Αστυνομία η οποία του δήλωσε ότι δεν έχει αρμοδιότητα στο θέμα.\r\n\r\nΠροσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Εμπορίου της Περιφέρειας, όμως το τηλέφωνο ήταν διαρκώς απασχολημένο. Μέχρι και στο ΣΔΟΕ έφτασε, όμως αντί να επιληφθούν άμεσα του θέματος, τον κάλεσαν να συμπληρώσει την αίτηση καταγγελίας που υπάρχει στην υπηρεσία.\r\n\r\nΠηγή: gkourou

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY