Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Σφίγγει ο κλοιός για τους συνεργούς του Μαζιώτη (video)

Μετά τον εντοπισμό της κατοικίας του Νίκου Μαζιώτη, όπου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διέμενε ο συλληφθείς τρομοκράτης, η Αστυνομία επεκτείνει το δίκτυο των ερευνών της σε Αττική, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα για να εντοπιστούν η σύντροφός του Πόλα Ρούπα, αλλά και οι συνεργοί του. 

Σφίγγει ο κλοιός για τους συνεργούς του Μαζιώτη (video)

Μετά τον εντοπισμό της κατοικίας του Νίκου Μαζιώτη, όπου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διέμενε ο συλληφθείς τρομοκράτης, η Αστυνομία επεκτείνει το δίκτυο των ερευνών της σε Αττική, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα για να εντοπιστούν η σύντροφός του Πόλα Ρούπα, αλλά και οι συνεργοί του. 

Στο μεταξύ, οι μεθοδικές έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου υπήρχαν υποψίες ότι διέμενε το ζεύγος Μαζιώτη – Ρούπα, έφεραν αποτέλεσμα. 

Το πρωί της Παρασκευής οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής με την φωτογραφία του Μαζιώτη στα χέρια τους γυρνούσαν πόρτα πόρτα στο Μαρούσι, αναζητώντας κάποιον που να είχε δει το συλληφθέντα. Μόλις έφτασαν έξω από την πολυκατοικία στην οδό Υψηλάντου 27 οι ένοικοι αναγνώρισαν αμέσως τον τρομοκράτη.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που είχαν νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα αναγνώρισε τον τρομοκράτη από την πλαστή ταυτότητα.

Το διαμέρισμα του 5ου ορόφου ήταν, όπως όλα δείχνουν, το στρατηγείο του Νίκου Μαζιώτη το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, η έρευνα αποκάλυψε μια ειρωνική πτυχή της ιστορίας, καθώς ο τρομοκράτης ήταν γείτονας απόστρατου υψηλόβαθμου αξιωματικού της Αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε, κανένας αστυνομικός από την πολυδύναμη φρουρά του πρώην υπαρχηγού της ΕΛΑΣ δεν είχε καταλάβει για ενάμιση χρόνο, ποιοι έμεναν στην πολυκατοικία.

Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής διήρκεσαν οι έρευνες στο διαμέρισμα από άνδρες της αντιτρομοκρατικής και της σήμανσης ενώ αποκλεισμένη ήταν η περιοχή γύρω από την πολυκατοικία.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν πολλά παιχνίδια του 4χρονου παιδιού τους και φωτογραφίες της οικογένειας. Σύμφωνα με τους περίοικους η Παναγιώτα Ρούπα είχε νοικιάσει το σπίτι έναντι 600 ευρώ. Μαρτυρίες των περίοικων αναφέρουν ότι η Ρούπα και το παιδί έχουν εξαφανιστεί εδώ και τρεις ημέρες ενώ το σπίτι το άνοιξαν οι αστυνομικοί με ένα από τα κλειδιά που είχε μαζί του ο Μαζιώτης.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας\r\n
Ως ένα φιλήσυχο ζευγάρι «μια κλασική οικογένεια, που κυκλοφορούσαν και ψώνιζαν στο σουπερμάρκετ» χαρακτήρισε τους Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα μια γυναίκα που διέμενε στη γειτονιά.

Μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση η γυναίκα έκανε λόγο για «ευγενικούς και διακριτικούς γείτονες, που δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν», περιγράφοντας μια τυπική ελληνική οικογένεια με το παιδί της που κυκλοφορούσαν κανονικά αλλά δεν δέχονταν επισκέψεις. Το μόνο που παρατήρησε ήταν σχετικά μεγάλα διαστήματα απουσίας του Νίκου Μαζιώτη. 


Real.gr κάτοικος Μαρούσι από realmedialive 

Έρευνες σε Αττική και Φθιώτιδα\r\n
Την ίδια ώρα έχει αρχίσει να σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους συνεργάτες του Μαζιώτη. Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για σύνδεση και συνεργασία του Μαζιώτη με τον Παλαιοκώστα. 

Χθες το πρωί οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για το δεξί χέρι του Νίκου Μαζιώτη, ένα άτομο που έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του εδώ και 4 χρόνια ενώ είχε καταδικαστική απόφαση για εμπλοκή στην υπόθεση της απαγωγής Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη όπου την είχε οργανώσει ο Βασίλης Παλαιοκώστας. 

Στο πλαίσιο αυτό από χθες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες και έφοδοι σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Στόχος να βρεθεί η γιάφκα και το πάρκινγκ όπου οι τρομοκράτες έχουν κρύψει μηχανές, αυτοκίνητα καθώς επίσης και εκρηκτική ύλη anfo.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και στο κέντρο της Αθήνας. Οι ίδιες πληροφορίες, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφέρουν ότι η έρευνα στην Φθιώτιδα γίνεται σε σπίτι του 35χρονου φερόμενου ως συνεργάτη του Μαζιώτη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα.

Ο δεύτερος συνεργός του Μαζιώτη εκτιμούν οι Αρχές ότι δεν τους έχει απασχολήσει, εργάζεται κανονικά και έχει οικογένεια. Έχει μπει στο κάδρο ως συνεργός του Μαζιώτη σε ληστείες και επιθέσεις του Επαναστατικού Αγώνα.\r\n\r\nΠηγή: real.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY