Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Σε δύο ώρες Αθήνα – Πάτρα με τον προαστιακό από το 2017

Νέα σύμβαση για την ολοκλήρωση των εργασιών του Προαστιακού στο τμήμα Κιάτο - Ροδοδάφνη πρόκειται να υπογραφεί το επόμενο διάστημα. Όταν το έργο ολοκληρωθεί, το 2017, η απόσταση Αθήνα - Πάτρα θα καλύπτεται σε δύο ώρες.

Σε δύο ώρες Αθήνα – Πάτρα με τον προαστιακό από το 2017

Νέα σύμβαση για την ολοκλήρωση των εργασιών του Προαστιακού στο τμήμα Κιάτο – Ροδοδάφνη πρόκειται να υπογραφεί το επόμενο διάστημα. Όταν το έργο ολοκληρωθεί, το 2017, η απόσταση Αθήνα – Πάτρα θα καλύπτεται σε δύο ώρες.

\r\n

Το έργο «κατασκευή υπολειπόμενων έργων υποδομής, επιδομής, σηματοδότησης, τηλεδιοίκησης, τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σηράγγων για τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη» κατακυρώθηκε στην εταιρεία ΜΕΤΚΑ Α.Ε., η οποία προσέφερε έκπτωση 17,24%, και θα υπογράψει τη σύμβαση με την ΕΡΓΟΣΕ.

\r\n

Όπως σημειώνει η «Καθημερινή», με το έργο αυτό ολοκληρώνεται η κατασκευή των υπολειπόμενων εργασιών στο εν λόγω τμήμα, το οποίο απαιτείται για την πλήρη λειτουργία της γραμμής και περιλαμβάνει τη σιδηροδρομική υποδομή, την αποκατάσταση του παράπλευρου και κάθετου οδικού δικτύου, την κατασκευή της σιδηροδρομικής επιδομής, των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στις σήραγγες και τα κτίρια εξυπηρέτησής τους και ηλεκτρονικού συστήματος σηματοδότησης με τηλεδιοίκηση από το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας για τη σηματοτεχνική εξασφάλιση της γραμμής.

\r\n

Παράλληλα, περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος αυτόματης προστασίας συρμών ETCS γραμμής επιπέδου 1 και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων στο τμήμα από την έξοδο του σταθμού του Κιάτου έως το σημείο σύνδεσης με τη μελλοντική γραμμή που θα καταλήγει στο λιμάνι του Αιγίου πριν από τη στάση της Ροδοδάφνης.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY