Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Περιμένει νέο τρομοκρατικό χτύπημα η Αντιτρομοκρατική

Στην περιοχή των Πατησίων εξακολουθούν να αναζητούν τη γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη και της ομάδας του οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Περιμένει νέο τρομοκρατικό χτύπημα η Αντιτρομοκρατική

Στην περιοχή των Πατησίων εξακολουθούν να αναζητούν τη γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη και της ομάδας του οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.\r\n
Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι υπό την καθοδήγηση της «εξαφανισμένης» Πόλας Ρούπα τα νέα και παλιότερα στελέχη του «Επαναστατικού Αγώνα» ετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα ως «απάντηση» για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Δεν αποκλείουν αυτή τη φορά μάλιστα να επιλεγεί και ανθρώπινος στόχος.

Το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, το οποίο είχε ενοικιαστεί πριν ένα χρόνο από άτομο που χρησιμοποιούσε πλαστά στοιχεία ταυτότητας, είχε εντοπιστεί εδώ και καιρό από τους αστυνομικούς, ωστόσο, δεν έκαναν έφοδο περιμένοντας ότι κάποιο από τα μέλη της οργάνωσης πιθανότατα θα το επισκέπτονταν. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν υπάρχει καμία κίνηση, στις αρχές περίπου του μήνα, έκαναν την έφοδό τους.

Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» υψηλόβαθμο στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, ανέφερε ότι «το διαμέρισμα ήταν λειτουργικό, παρόλο που το τελευταίο εξάμηνο παρέμενε άδειο. Θεωρούμε ότι πρόκειται για οίκημα ασφαλείας, που για άγνωστο λόγο τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Υπάρχουν πολλά αξιοποιήσιμα στοιχεία, αλλά οφείλουμε να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εθνους της Κυριακής, στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα δεν έχουν βρεθεί αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα, ούτε όμως και του Γιώργου Πετρακάκου που συμμετείχε στις ληστείες σε Ακράτα και Μέθανα με τον συλληφθέντα, πλέον, τρομοκράτη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, στο διαμέρισμα των Πατησίων έχουν βρεθεί στοιχεία για άλλα άτομα που το έχουν επισκεφθεί. Πηγές της Κατεχάκη εκτιμούν ότι πρόκειται για γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τουλάχιστον τρία πρόσωπα του λεγόμενου κοινού ποινικού εγκλήματος, που η μόνη τους διασύνδεση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο είναι ο Νίκος Μαζιώτης. Άλλωστε, και ενοικιαστής φέρεται να έχει συμμετοχή σε κάποιες από τις έξι ληστείες τραπεζών που αποδίδονται στον Μαζιώτη και στους συνεργούς του, ενώ φέρεται και να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για ανάμειξή του σε ποινικές υποθέσεις.\r\n\r\nΠηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY