Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη σε μπαρ – Τους χτυπούσαν μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους επειδή δεν πλήρωσαν το λογαριασμό!

Σοκάρουν οι πτυχές του ανηλεή ξυλοδαρμού των δύο νεαρών θαμώνων σε γνωστό μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης από «εργαζόμενους» του μαγαζιού μετά από καυγά...

Φρίκη σε μπαρ – Τους χτυπούσαν μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους επειδή δεν πλήρωσαν το λογαριασμό!

Σοκάρουν οι πτυχές του ανηλεή ξυλοδαρμού των δύο νεαρών θαμώνων σε γνωστό μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης από «εργαζόμενους» του μαγαζιού μετά από καυγά…\r\n\r\nΟι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 28 ετών, χτυπήθηκαν με πρωτοφανή βαναυσότητα στο πρόσωπο, στο κεφάλι και σε όλο το σώμα και από τύχη βρίσκονται στην ζωή αν και παραμένουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.\r\n\r\nΕνδεικτικό της βαρβαρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκαν είναι ότι στον έναν τραυματία έσπασαν τα σαγόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μπαρ «απασχολεί» τις διωκτικές Αρχές. Έχουν συμβεί ασύλληπτα περιστατικά. Κάποια είδαν το φως της δημοσιότητας και παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη, άλλα …αποσιωπήθηκαν για προφανείς λόγους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο νεαροί έφθασαν στο μπαρ στις 05.30 τα ξημερώματα του 15Αύγουστου. Είχαν ήδη καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να γίνει παρεξήγηση για τον λογαριασμό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο νεαρούς θαμώνες δεν πλήρωσε τον λογαριασμό. 

Τα όσα ωστόσο επακολούθησαν προκαλούν ανατριχίλα. Οι δύο νεαροί ωθήθηκαν κακήν κακώς έξω από το μαγαζί όπου ξυλοκοπήθηκαν με απίστευτη μανία από δύο «πορτιέρηδες» του μπαρ. Από το πολύ ξύλο τους άφησαν αναίσθητους στο έδαφος και στην συνέχεια έκλεισαν το μαγαζί και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία αναζητάει τους δύο αλλά και τον ιδιοκτήτη. Όπως αναφέρεται, το μπαρ τα επόμενα 24ωρα παρέμεινε κλειστό. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αποτροπιασμό κυρίως για τα «ήθη και τα έθιμα» που εξακολουθούν να εφαρμόζουν κάποιοι άνθρωποι της νύχτας.\r\n\r\nΠηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY