[ad id='64602']

Ετοίμαζε αιματηρό χτύπημα και θα έστελνε «μήνυμα» στις Αρχές


Νέα Δημοκρατία, Βαγγέλης Μαρινάκης, Θεόδωρος; Φέσσας, Θεόδωρος Βενιάμης… Ονόματα τρανταχτά στον επιχειρηματικό και εφοπλιστικό κόσμο και το κυβερνών κόμμα.

Απέναντί τους ένα όνομα… άγνωστο. Ένας άνθρωπος μυστήριο που ετοιμαζόταν να κάνει ένα χτύπημα που όλα δείχνουν ότι θα ήταν αιματηρό και μάλιστα με τρόπο ώστε να στείλει μήνυμα στις αρχές.

Πλέον όλα δείχνουν ότι μιλάμε για άμεσο συνεργάτη του Ν. Μαζιώτη, άτομο που μετείχε στον εκτελεστικό βραχίωνα του “Επαναστατικού Αγώνα”, αλλά αυτό που κυριολεκτικά τρομάζει είναι ότι μιλάμε για άτομο για το οποίο δεν είχε ιδέα η αντιτρομοκρατική και ακόμη πολλές ώρες μετά τη σύλληψή του δεν μπορεί να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.

Ο “καθαρός” τρομοκράτης αλλάζει πολλά από τα δεδομένα της αντιτρομοκρατικής για τις κινήσεις των τρομοκρατών.

Φαίνεται ότι η διάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα κρατάει καλά τα στεγανά της. Είναι γνωστό ότι υπάρχει πολύ προσεκτική οργάνωση από τους τρομοκράτες, ωστόσο στην περίπτωση αυτή μιλάμε για έναν ολόκληρο βραχίωνα που παρά τη σύλληψη Μαζιώτη πριν ένα τρίμηνο ήταν έτοιμος να συνεχίσει τη δράση και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό και ίσως πρωτοφανές χτύπημα.

Βέβαια είναι η σύλληψη Μαζιώτη που οδήγησε σε λάθη τα οποία έφεραν την αντιτρομοκρατική στο κατώφλι των τρομοκρατών όμως και πάλι όλα δείχνουν ότι οι τρομοκράτες έχουν δομές που μπορούν να τους εξασφαλίσουν μεγάλα περιθώρια κινήσεων.

Το σημαντικότερο πάντως για την αντιτρομοκρατική είναι ότι έχει πλέον στα χέρια της έναν “άγνωστο εχθρό” που και μόνο με βάση το γεγονός ότι ήταν άγνωστος θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Ο άνδρας 30 με 35 ετών αρνείται να μιλήσει, να δώσει αποτυπώματα, γενικά να συνεργαστεί. Μοιάζει να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Το στοίχημα τώρα είναι να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να ξεκινήσει η έρευνα στο περιβάλλον του, αλλά και στους τόπους όπου βρέθηκε και κινήθηκε. Να προσπαθήσει έτσι η Αντιτρομοκρατική να σχηματοποιήσει τους χώρους και τα πρόσωπα του πυρήνα του Επαναστατικού Αγώνα.

Ο άνδρας πάντως αν και παρέδωσε τα κλειδιά του γκαράζ και έκανε προσπάθεια να σβήσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα δείχνοντας ότι έχει κάποια εμπειρία, ταυτόχρονα βρέθηκε να έχει πάνω του πληθώρα πληροφοριών που κανείς τρομοκράτης που σέβεται τον εαυτό του δεν θα είχε μαζί του για να τις παραδώσει στην αντιτρομοκρατική σε περίπτωση σύλληψής του.

Κατάφερε για χρόνια ίσως να μείνει μακρυά απ’ την τσιμπίδα της αντιτρομοκρατικής όμως πολύ εύκολα έπεσε σε μια παγίδα που του στήθηκε. Ταυτόχρονα δεν φαίνεται να είχε κάλυψη, πήγε δηλαδή σε ένα ραντεβού με έναν άγνωστο (αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά η αντιτρομοκρατική) μόνος.

Στηριζόταν στο γεγονός ότι ήταν “καθαρός”; Υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του; Ήταν απλά δείγμα απειρίας;

Όλα αυτά είναι ερωτήματα που καλούνται τώρα να απαντήσουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής που αναζητούν πρώτα απ’ όλα την ταυτότητά του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι μιλάει Ιταλικά και έτσι γίνονται προσπάθειες για εντοπισμό της ταυτότητάς του και μέσω ξένων υπηρεσιών.

Όπως και να ‘χει πάντως πρόκειται για μια σημαντική σύλληψη καθώς παρά τη σύλληψη Μαζιώτη είναι δεδομένο ότι με την Πόλα Ρούπα εκτός φυλακής ένας απ’ τους δυο βασικούς πυλώνες του Επαναστατικού Αγώνα είναι λειτουργικός. Όπως απέδειξαν μάλιστα τα ευρήματα των αστυνομικών δεν είναι απλά λειτουργικός αλλά και διατεθειμένος να κάνει χτυπήματα αιματηρά.

Πηγή: NewsIT.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,