Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2014: Δείτε εδώ τα επίσημα αποτελέσματα (vid)

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τα κανάλια το exit poll για το Δήμο της Αθήνας, για τον Δήμο του Πειραιά και την Περιφέρεια Ατικής, με μεγάλους κερδισμένους τη Ρένα Δούρου και τον Γαβριήλ Σακελλαριδη.

Εκλογές 2014: Δείτε εδώ τα επίσημα αποτελέσματα (vid)

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τα κανάλια το exit poll για το Δήμο της Αθήνας, για τον Δήμο του Πειραιά και την Περιφέρεια Ατικής, με μεγάλους κερδισμένους τη Ρένα Δούρου και τον Γαβριήλ Σακελλαριδη.

\r\nΣτην περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου ανέτρεψε το δημοσκοπικά προβάδισμα που δινόταν στον Γιάννη Σγουρό και τωρα πια η μάχη για την περιφέρεια θα ειναι εξαιρετικά αμφίρροπη αφού η κα Δούρου συνυπολογίζει τις ψήφους του Παύλου Χαϊκάλη από τους ΑΝΕΛ, αλλα και της Χρυσής Αυγής που θεωρείται ψήφος διαμαρτυρίας και έχει πει με κάθε τρόπο στους ψηφοφόρους της να καταψηφίσουν την κυβέρνηση.\r\n\r\nΟ Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε έναν αξιοπρεπή αγώνα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.\r\n\r\nΣτον δήμο Αθηναίων ο Γαβριήλ Σακελλαριδης πέτυχε την ανατροπή με το νυν δημαρχο να ακολουθεί. Κι εδώ η μάχη είναι αμφίρροπη. Ο Γιώργος Καμίνης αν τον ψηφίσουν όλοι για δήμαρχο θα έχει μεγαλύτερη δεξαμενή αλλά τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί.\r\n\r\nΣτον Πειραιά σαφές προβάδισμα έχει ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη.\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=AJKT3PAAfUE\r\n\r\nΓια τον δήμο Πατρέων οι μέσες τιμές που φέρνται να συγκεντρώνουν οι πέντε τρεις υποψήφιοι είναι οι εξής: Κώστας Πελετίδης 29,1%, Κώστας Χριστόπουλος 22% και Κώστας Σπαρτινός 17,5%.\r\n\r\nΌσον αφορά τώρα τις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής το exit poll – που διενεργήθηκε για λογαριασμό του tovima.gr και του Reutersο – αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 27,4% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 22,7%, με τη διαφορά να φτάνει σε ποσοστό 4,7%!\r\n\r\nΣύμφωνα με έρευνα της Kάππα Research, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Απ. Τζιτζικώστας με 35,1% και ακολουθούν ο Γιάννης Ιωαννίδης με 16% και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 15,6%.\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=KqdFRjBuoa8\r\n\r\nΣτην Πελοπόννησο προηγείται με σημαντική διαφορά ο Π. Τατούλης 43,1%, στη Θεσσαλία ο Κ. Αγοραστός με 42,5% και στην περιφέρεια Κρήτης ο Στ. Αρναουτάκης με 40,4%.\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=RNmpvK0X4PU\r\n\r\nΣύμφωνα με την ίδια έρευνα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,4% με τη ΝΔ στο 22,7%.\r\n\r\nΑπό αυτά τα δημοσκοπικά ευρήματα κερδισμένος βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην μεγαλύτερη περιφέρεια και στον πρώτο δήμο της χώρας καταφέρνει οι υποψήφιοι του να ειναι πρώτοι και να διεκδικούν τα αξιώματα.\r\n\r\nΠάντως, για την συνολική εκτίμηση της κατάστασης θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα και στους 51 Δήμους και στις 13 Περιφέρειες.\r\n\r\nΌσον αφορά τώρα, το ποσοστό της αποχής αυτό φαίνεται πως ξεπρνά το 53% τοστην περιφέρεια της Αττικής και τον Δήμο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με τα exit polls, ένας στους 5 ψηφοφόρους φέρεται να αποφάσισε σήμερα τι θα ψηφίσει, ενώ το 18% αποφάσισε τις τελευταίες 15 ημέρες. Ωστόσο, το 53% αποφάσισε «εδώ και καιρό» τι θα ψηφίσει.\r\n\r\nΤα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εν καιρώ από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία.\r\n\r\nΤα στοιχεία του Web Site ενημερώνονται αυτόματα από το Κεντρικό Σύστημα της SingularLogic με συχνότητα περίπου 5 λεπτών.\r\n\r\n[field name=ekloges-2014-a-giros]

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY