Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η επίσημη ανακοίνωση μετά τις κατηγορίες περί ποινικής δίωξης

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στις κατηγορίες εναντίον του, που ήρθαν στο φως σήμερα και κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. 

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η επίσημη ανακοίνωση μετά τις κατηγορίες περί ποινικής δίωξης

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στις κατηγορίες εναντίον του, που ήρθαν στο φως σήμερα και κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. \r\n\r\nΗ ανακοίνωση του Δημήτρη Κοντομηνά ανέφερε:\r\n\r\n \r\n

Σε απάντηση των σημερινών δημοσιευμάτων περί διώξεώς μου για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που με προσβάλλουν βάναυσα και καταπατούν το τεκμήριο αθωότητάς μου, θέλω να δηλώσω τα εξής.

\r\n

 

\r\n

1. Στο πλαίσιο ελέγχου μου, εξ αφορμής και μόνο της κατάφωρα κατασκευασμένης σύνδεσης του ονόματός μου με τη λίστα LAGARDE (ενόσω έχει αποδειχθεί ότι ουδέποτε διατηρούσα λογαριασμούς στην HSBC Γενεύης), το ΚΕΦΟΜΕΠ υπό την ηγεσία του απομακρυνθέντος κ. Μασίνα, εξέτασε ως μη δικαιολογημένες καθ’ όλα νόμιμες και φορολογημένες συναλλαγές εταιρειών μου ύψους περί τα 100 εκ. ΕΥΡΩ. Σε συνέχεια ο έλεγχος ακύρωσε σε ποσοστό 70% το αρχικό ποσό.  

\r\n

 

\r\n

2. Ήδη σήμερα έχω προσφύγει ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών δικαστηρίων, την κρίση των οποίων περιβάλλω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου, για να επανεξετάσουν το σύνολο των εξηγήσεων και παραστατικών που αποδεικνύει την πλήρη νομιμότητα και διαφάνεια των φορολογημένων ήδη συναλλαγών μου.

\r\n

 

\r\n

3. Η ποινική μου δίωξη, την δεδομένη στιγμή, ξεκάθαρα εντάσσεται στην προσπάθεια στοχοποίησής μου, εν σχέσει προς τις τρέχουσες εξελίξεις στην αδειοδότηση των καναλιών και αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτόγνωρη κατάλυση της πολυφωνίας και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ

\r\n

 

\r\n

Δημήτρης Κοντομηνάς 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY