Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο Βενιζέλειο ανάμεσα σε οπαδούς του Ηροδότου και συγγενείς του άτυχου άνδρα

Η σκέψη των φιλάθλων του Ηροδότου να περάσουν από το νοσοκομείο για να μάθουν την κατάσταση της υγείας του άτυχου φιλάθλου, προκάλεσε επεισόδια...

Χαμός στο Βενιζέλειο ανάμεσα σε οπαδούς του Ηροδότου και συγγενείς του άτυχου άνδρα

Η σκέψη των φιλάθλων του Ηροδότου να περάσουν από το νοσοκομείο για να μάθουν την κατάσταση της υγείας του άτυχου φιλάθλου, προκάλεσε επεισόδια…\r\n\r\nΜάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εξακολουθεί να δίνει ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, Κωνσταντίνος Κατσούλης, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα Ηρόδοτου – Εθνικού, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

\r\n

ΦΩΤΟ ΑΠΕ\r\nΦΩΤΟ ΑΠΕ\r\nΛίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, ξεκίνησε επιχείρηση διακομιδής του 46χρονου με αεροσκάφος C27, από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα. Εκείνη την ώρα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ συγγενών του 46χρονου και φιλάθλων του Ηροδότου, μέσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.\r\n\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες, φίλαθλοι του Ηροδότου έκαναν δηλώσεις ζητώντας συγνώμη για τα όσα προκλήθηκαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή των συγγενών του 46χρονου, οι οποίοι σε στιγμές συναισθηματικής έντασης και αγωνίας για την τύχη του αγαπημένου τους, διαπληκτίστηκαν με φιλάθλους της ομάδας.\r\n\r\nΟ Κωνσταντίνος Κατσούλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζελείου, υπέστη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματο, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρισιμη, ενώ από το βράδυ της Κυριακής είναι σε εξέλιξη προσπάθειες προκειμένου να διακομισθεί σε νοσοκομείο Αθήνα.\r\n\r\nΣτο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για τον 37χρονο Κωνσταντίνο Λόλη, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και μάλιστα έχει υποστεί κάταγμα  ζυγωματικού.

\r\n

ΦΩΤΟ από flashnews.gr\r\nΠηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY