[ad id='64602']

«Τα πραξικοπήματα δεν προαναγγέλονται», υποστηρίζει σε νέα ανακοίνωσή της η ΚΕΕΔ


Αφού προκλήθηκε αναταραχή η οποία έφτασε ως το Μέγαρο Μαξίμου, η ΚΕΕΔ, με νεα ανακοίνωσή της ακολουθεί την γνωστή πρακτική που ακολουθεί συγκεκριμένος πολιτικός χώρος όταν δημιουργείται σάλος από τις αντιδημοκρατικές θέσεις του.

Τώρα με ανακοίνωσή του ο μη αναγνωρισμένος Σύνδεσμος Εφέδρων καταγγέλει μεταξύ άλλων τα: “συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs.”

Όπως υποστηρίζει: “Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ:

«Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs. Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας.
Η αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προφανώς δεν σχετίζεται με πραξικοπηματικές ή άλλες αντισυνταγματικές ενέργειες καμίας πλευράς. Μένουμε με την αποδοχή των προτάσεών μας από τον ελληνικό λαό που εκδηλώνεται με συρροή μηνυμάτων.

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν εμφανίστηκε χθές. Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα ενδεικτικά αναφέρονται:

Αντιμνημονιακή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Γερμανική πρεσβεία.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Ανωτάτη Αρχή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της Α. Μέρκελ.
Τα συνθήματά μας είναι “Δεν υπάρχει δεξιά – δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα Ελλήνων Ιερά” και “Μαζί – μαζί να φύγουν οι Ναζί”.

Τυχόν διασυνδέσεις της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Μας ενώνει η ελληνική Σημαία και η αγάπη μας για τη Πατρίδα. Η πρόσκληση και η διακήρυξή μας, έχουν σταλεί σε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα καθώς και στους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Την όλη υπόθεση παρακολουθεί στενά ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και οι αρμόδιοι υπουργοί.

Αυτό που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας αλλά και στις Ενοπλες Δυνάμεις είναι δημοκράτες που διαφυλλάσουν το πολίτευμα.

Ενδεικτικό πάντως της ανησυχίας που προκλήθηκε ήταν ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε μεγάλη σύσκεψη υπο την ηγεσία του Αρείου Πάγου με τους εισαγγελείς να μελετούν λέξη – λέξη το συγκεκριμένο κείμενο.

Δεν έχουμε σχέση με αυτούς που ονειρεύονται πραξικόπημα λένε οι επίσημοι έφεδροι

Στο κείμενο της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων ζητείται η άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και η διακυβέρνηση υπό την ηγεσία του Αρείου Πάγου.
Οι συγκεκριμένοι έφεδροι μάλιστα προγραμματίζουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2013, στην Αθήνα.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και του Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων, έφεδρος Ταγματάρχης Αλέξανδρος Κοντός “κάθε ανάμιξη του στρατού και των ενόπλων δυνάμεων στην πολιτική της χώρας μας κάνει κακό στη δημοκρατία.

Ετσι και τώρα, νεοσύστατοι και νεόκοποι προσπαθούν να εμπλέξουν τις ένοπλες δυνάμεις και το θεσμό του πολίτη – οπλίτη των εφέδρων που ιστορικά και διαχρονικά εχουν προσφέρει χιλιάδες ανθρωποθυσίες για την προάσπιση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας.

Η ανάμιξη ορισμένων αποστράτων με άγνωστες προθέσεις για να διαχειριστούν τους εφέδρους για πολιτικούς λόγους γεννά και δημιουργεί προβλήματα στη χώρα μας, σε μια περίοδο που όλοι θα πρέπει να δουλέψουμε στο πως θα ξαναχτίσουμε μια νέα Ελλάδα και όχι να ανοίξουμε το φυτίλι εμφυλίου σύγκρουσης.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, Σύνδεσμος Αθηναίων Καταδρομέων είναι αναγνωρισμένος και εποπτευόμενος από το Υπουργείο  Εθνικής Άμυνας. Εργάζεται τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη του εθελοντισμού και του στρατιωτικού αθλητισμού. Εχει συστήσει τις ομάδες εκτάκτων αναγκών στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα και δεν μπορεί ο κάθε νεόκοπος συνταξιούχος να αναμιγνύεται με το θεσμό του εφέδρου αξιωματικού που συνεχίζει να προσφέρει από το 1865” είπε τέλος ο έφ.Ταγματάρχης.

Ακούστε την δήλωσή του στο NewsIt…

[field name=keed]

Σύμφωνα με πηγές, ακριβώς γι’αυτη την ανάρτηση έγινε χθες στον Άρειο Πάγο έκτακτη σύσκεψη ενώ η εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,