[ad id='64602']

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο (vid)


Πάγωσε το Πανελλήνιο από την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία  του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου 426 στο Νέο Ηράκλειο το οποίο είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τρομοκρατικού χτυπήματος και για αυτό τον λόγο τις έρευνες ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική.

Λίγο μετά τις 19:30 μία μοτοσικλέτα με δύο άτομα που φορούσαν κράνη, σταμάτησαν τη μοτοσικλέτα λίγο πιο πάνω από τα γραφεία της ΧΑ στο αντίθετο ρεύμα, ενώ στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει καφετέρια, μπροστά στην οποία στέκονταν οι τρεις νεαροί. Οι δράστες τους πλησίασαν και τους πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση και στη συνέχεια έτρεξαν στη μοτοσικλέτα με την οποία εξαφανίστηκαν.

Από τα πυρά έπεσαν νεκροί δύο νεαροί 22 και 26 ετών, ενώ άλλος ένας νεαρός 29 ετών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεαροί που έπεσαν νεκροί έφεραν τραύματα από σφαίρες στο θώρακα, ενώ δεν αποκλείεται να δόθηκε και η χαριστική βολή.

Με όπλο των 9 χιλιοστών πυροβολήθηκαν τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, από τον τόπο του εγκλήματος έχουν περισυλλέγει περίπου 15 κάλυκες, οι οποίες θα μεταφερθούν για βαλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο δράστες είχε πινακίδα που τα δύο τελευταία αριθμητικά ψηφία είναι 66.

Η μοτοσικλέτα που βρέθηκε στην οδό Αυξεντίου, δεν έχει διευκρινισθεί αν είναι αυτή των δραστών, αλλά φαίνεται πως δεν συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά με αυτή των δραστών, καθώς είναι κλεμμένη από το 2000.  Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε ομάδα υποστήριξης των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει αρχίσει ήδη και συλλέγει στοιχεία, ενώ σαρώνει όλες τις κάμερες στην περιοχή, αλλά και τις κάμερες στην Αττική Οδό, καθώς υπάρχει ένα ενδεχόμενο να διέφυγαν από εκεί.

Τα δύο σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Δύο είναι τα σενάρια που, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ., για τα κίνητρα της εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο Χρυσαυγιτών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ  η αστυνομία εξετάζει δύο ενδεχόμενα:

α) Να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από μπράβους

β) Να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών.

Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα.

Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!

ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΝΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τι δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης

http://www.youtube.com/watch?v=FNUmx7uPusQ

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,