[ad id='64602']

Ανατροπή που «καίει» τον Ρουπακιά – Ποιος είναι ο άνδρας που «ξέχασαν» οι αστυνομικοί


Την ώρα που ο Γιώργος Ρουπακιάς στην απολογία του υποστήριξε πως δέχτηκε επίθεση και αναγκάστηκε να πιάσει τον σουγιά που είχε στο αυτοκίνητό του για να αμυνθεί, οι μαρτυρίες δυο γυναικών που είδαν το φονικό μπροστά στα μάτια τους, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Βρίσκονταν σε παγκάκι κοντά στη στάση του λεωφορείου εκείνο το μοιραίο βράδυ της 17ης προς τη 18η Σεπτεμβρίου. Και οι δυο κατέθεσαν ότι μαζί με τον Ρουπακιά, στο σημείο της συμπλοκής, έφτασε και ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι. Ήταν ο συνοδηγός του στο αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα στην Παναγή Τσαλδάρη.

Μέχρι σήμερα, η παρουσία αυτού του άνδρα δεν ήταν γνωστή. Την παρουσία του δεν είχαν αναφέρει ούτε οι αστυνομικοί ούτε και ο ίδιος ο δράστης.

Στην πολυσέλιδη δικογραφία, μέρος της οποίας αποκαλύπτει το «Βήμα», η γυναίκα αυτόπτης μάρτυς αποκαλύπτει ότι ο άνδρας με το ξυρισμένο κεφάλι ήταν συνοδηγός του Ρουπακιά, έφτασαν μαζί στο σημείο της δολοφονίας, κατέβηκε πρώτος από το αυτοκίνητο αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

Στην κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα αναφέρεται επί λέξει: «Τότε ήρθε η αστυνομία. Ο άνδρας με το ξυρισμένο κεφάλι βγήκε από τη θέση του συνοδηγού, προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό και έφυγε τρέχοντας…».

Νωρίτερα, μια άλλη νεαρή που καθόταν στο ίδιο παγκάκι, λέει στην κατάθεσή της: «Είδα ότι βγήκε από το ασημί αυτοκίνητο, που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, από τη θέση του συνοδηγού, ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι. Άρχισε να τρέχει, ενώ ο οδηγός έμεινε εκεί…».

Και οι δύο νεαρές κοπέλες διηγούνται πως 20 άνδρες με στολές παραλλαγής κυνηγούσαν τους τέσσερις νεαρούς, πως ο Ρουπακιάς αγκάλιασε το θύμα και πως τον μαχαίρωσε.

Υπάρχει και η κατάθεση άνδρα, ο οποίος δηλώνει ότι είναι εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού και μοιάζει να εγγυάται στους αστυνομικούς ότι θα μεσολαβήσει για να λήξει το επεισόδιο αναίμακτα.

Στην πολυσέλιδη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις πολλών χρυσαυγιτών, ένας από τους οποίους είναι και υπάλληλος της Βουλής. Όλοι τους δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τον Γιώργο Ρουπακιά!

Η απολογία Ρουπακιά

Επιμένει πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα την ώρα που κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του Παύλου Φύσσα, το μοιραίο βράδυ της 17ης προς την 18η Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Η απολογία του 45χρονου χρυσαυγίτη έρχεται στο φως, την ώρα που εκείνος βρίσκεται απομονωμένος σε ένα κελί των φυλακών Μαλανδρίνου.

Περιγράφει πως ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γ .Π. ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσε μετά το φονικό. Και εκείνος που πριν από την ηγεσία και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, του γύρισε, πρώτος, την πλάτη. «Κόψε το λαιμό σου, όπως έστρωσες να κοιμηθείς» ήταν η απάντηση, μετά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα του Ρουπακιά και την έκκληση να του βρει δικηγόρο γιατί είχε μαχαιρώσει κάποιον.

Ο Ρουπακιάς αποκάλυψε στην απολογία του στην 6η ανακρίτρια Πειραιά πως λίγη ώρα πριν δολοφονήσει τον 34χρονο Παύλο Φύσσα είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με μέλη της Χρυσής Αυγής. Αποκάλυψε και τα ονόματά τους.
Πρόκειται για έναν απόστρατο των ενόπλων δυνάμεων, τον οποίο γνώρισε στα γραφεία του κόμματος στη Νίκαια και άλλα τρία άτομα.

Υποστήριξε ότι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ούτε εκείνος ούτε η γυναίκα του γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τα 20€ που απαιτούνταν για την εγγραφή. Δεν έδωσε εξηγήσεις όμως που βρήκε τα λεφτά για να αγοράσει το teaser και το γκλοπ που βρέθηκαν σπίτι του και τα οποία υποστήριξε πως τα είχε για τους κλέφτες.

Επανέλαβε ότι είναι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης και πως συχνά βρισκόταν στα γραφεία της Νίκαιας.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,