[ad id='64602']

Αλαλούμ με την θητεία του Σαμπάνη – Ποια η αλήθεια;


Παρά τα όσα περί του αντιθέτου διαδίδονται – άγνωστο από ποιούς-  ο πολύ γνωστός τραγουδιστής και στιχουργός Γιώργος Σαμπάνης θα υπηρετήσει κανονικά την στρατιωτική του θητεία, και με την βούλα των στρατιωτικών γιατρών!

Δημοσιεύματα, επικαλούμενα, όπως γράφουν, πηγές στο <<ιατρικό, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του «414» Στρατιωτικού Νοσοκομείου>>  τον θέλουν να έχει πάρει αναβολή 6 μηνών για ψυχολογικούς λόγους.

Προτάσεις για διασκέδαση σε πολύ χαμηλές τιμές!

Εφριξαν στο ΓΕΣ με όσα διάβασαν

Όταν στο ΓΕΣ είδαν όλα αυτά έφριξαν, ιδίως μετά την περίπτωση του σεφ Δημ. Σκαρμούτσου, ο χειρισμός της οποίας δεν κολάκευσε καθόλου τις στρατιωτικές υπηρεσίες στα μάτια του μέσου Ελληνα πολίτη.

Και έφριξαν οι επιτελείς του ΓΕΣ  για δυο λόγους:

-Αφενός διότι τα πράγματα είναι όχι μονο διαφορετικά, αλλά αντίθετα(!) ως προς το στρατολογικό στάτους του Σαμπάνη. Και,

– Αφετέρου διότι ο ίδιος εμφανίζεται στο …twitter να τιτιβίζει άλλους λόγους απουσίας του από την δουλειά του από την πραγματικότητα.

Και μπορεί μεν, λένε στρατιωτικές πηγές του ΓΕΣ , να γράφει κάποιος ότι θέλει για τον εαυτό του στο twitter, ωστόσο οι ”διαρροές” για το τι έγινε (ή δεν έγινε ) ως προς το  στρατολογικό στάτους κάποιου  είναι  τουλάχιστον ελεγκτέες, ιδιωως όταν είναι μη αληθείς. Και ιδιαίτερα όταν με τον τρόπο που εμφανίζονται δείχνουν την κρατική υπηρεσία ( το ΓΕΣ  εν προκειμένω ) να αντιμετωπίζει διαφορετικά τον …σεφ από τον …τραγουδιστή!

Τι λέει το ΓΕΣ από την πλευρά του

Σύμφωνα λοιπόν με τις επίσημες πηγές του ΓΕΣ:

Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης – που ήταν σε αναβολή για λόγους υγείας-  παρουσιάστηκε στο Στρατό πριν τα Χριστούγεννα και η αρμόδια Επιτροπή τον χαρακτήρισε Ικανό κατηγορίας 3 (Ι 3) Αυτό σημαίνει ότι υπηρετεί κανονικά, απλά αντί για σκοπιές με όπλο θα πρέπει να κάνει υπηρεσίες θαλαμοφύλακα με βάρδιες ( ήμερα και νύχτα εναλλάξ, ανάλογα με το πρόγραμμα της μονάδας).

Στις 2 Ιανουαρίου 2014, βάσει του σημειώματος κατάταξης , παρουσιάστηκε στο 2/39 στο Μεσολόγγι.Δήλωσε το πρόβλημα υγείας που είχε και αμέσως εισήχθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο από 2 έως 9 Ιανουαρίου. Στις 9 Ιανουαρίου πήρε 20 ημέρες αναρρωτική άδεια ενώ πέρασε και πάλι από Επιτροπή Αναβολών και από πλευράς Ικανότητας από  Ι 3 βγήκε Ι 4, άοπλος ( δηλαδή να υπηρετήσει  θητεία χωρίς όπλο). Ταυτόχρονα , συμπληρώνει το ΓΕΣ, εκδόθηκε η κανονική του μετάθεση που είναι το στρατόπεδο του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μόλις τελειώσει η αναρρωτική άδεια (περί την 29η Ιανουαρίου 2014) θα πάει στο Μεσολόγγι και από εκεί σε 1-2 ημέρες θα πρέπει να παρουσιαστεί στην νέα του μονάδα, το 401 Σ.Ν. για να κάνει τους  υπόλοιπους μήνες  της θητείας του, άοπλα.

Άλλα έγραφε o ίδιος στο twitter!

<<Όπως βλέπετε όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με τα όσα …φέρονται να διαδίδουν ανεύθυνες ”πηγές” >>, μας είπαν σχολιάζοντας  από το ΓΕΣ .

Μας είπαν όμως πως  έχουν πολλές ( αν και ανεπίσημες) απορίες για όσα έγραφε – δημόσια στο Twitter – ο εν λόγω στρατευμένος.

Στις 2 Ιανουαρίου λοιπόν, την ώρα που ήταν στρατιώτης στο στρατόπεδο Μεσολογγίου,έγραφε:

<< Λόγω αμυγδαλίτιδας και αφωνίας θα πρέπει να ακυρωθούν τα επόμενα LIVE 3-4-5-6/ 1!Συγνώμη για την αναστάτωση!Θα με υποστείτε μόνο εδώ!>>

Δηλαδή λέξη για την στράτευσή του, λέξη για τα …ψυχολογικά προβλήματα που διέδιδαν κάποιες ιατρικές και νοσηλευτικές πηγές στρατιωτικού νοσοκομείου…

Δεν έμεινε μόνο εκεί: Στις 4 Ιανουαρίου,ενώ είχε εισαχθεί  στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο για εξετάσεις κλπ, αυτός κάνει …χιούμορ και γράφει στο twitter: <<  Δεν είναι τραγική ειρωνεία εδώ και δυο μέρες να μην έχω βγάλει άχνα και να έχω άλλες τρεις μέρες αφωνία και να έχω τραγούδι Μη Μιλάς;>>.

Στις 10 Ιανουαρίου και ενώ σύμφωνα με το ΓΕΣ είναι σε αναρρωτική άδεια από εκείνη την ημέρα, αυτός αναγγέλλει από το twitter:<< Και μιλάμε και τραγουδάμε! Μαζέψτε δυνάμεις για ACRO.σήμερα το βράδυ!>>

Σας λένε τίποτα όλα αυτά;

Εμάς ενδεχομένως πολλά, αλλά σε αυτή την φάση  είναι απλές σκέψεις…

Μένει να δούμε τι θα γίνει αμέσως μετά την λήξη της αναρρωτικής του αδείας, για να βγάλουμε συμπεράσματα…

Πηγή: onalert

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts

Friend: tai game,