Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο για τον Χρήστο Παππά που δεν ήταν ποτέ… ναζί

Η φωτογραφία του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, που φορά στολή παραλλαγής και περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, βρισκόταν σε κορνίζα και σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι του.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο για τον Χρήστο Παππά που δεν ήταν ποτέ… ναζί

Η φωτογραφία του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, που φορά στολή παραλλαγής και περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, βρισκόταν σε κορνίζα και σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι του.

\r\n

Ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νεοναζιστικού μορφώματος, φαίνεται πως δεν περιορίστηκε μόνο στις συλλογές κρασιών με ετικέτα το Μουσολίνι και κράνη με τα διακριτικά των S.S, αλλά είχε προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα…

\r\n

Το πειστήριο νούμερο 32, της δικογραφίας είναι μια ανατριχιαστική φωτογραφία που δείχνει το Χρήστο Παππα σε νεότερη ηλικία να ποζάρει περήφανος σε ένα δάσος.

\r\n

Το βλέμμα του παγωμένο και απειλητικό… Η αδιάβροχη στολή παραλλαγής με τη σβάστικα στο αριστερό μπράτσο δείχνει πως εκτός από “κείμενα της νιότης”, όπως ο Χρήστος Παππάς απεκάλεσε τους ύμνους στο Χίτλερ που δημοσιεύονταν στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, επεδίδετο και σε άλλες δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με το ναζισμό.

\r\n

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της άρνησης του ιδίου, στην απολογία του, οτι έχει οποιαδήποτε σχέση με το ναζισμό την ίδια ώρα που τα σπίτια του θύμιζαν …χιτλερικά μουσεία με τον ίδιο να φιγουράρει ως νεοναζί με στολές σε δάση.

\r\n

Η τρομακτική φωτογραφία στην κορνίζα αποκαλύπτει ίσως την πραγματική όψη αυτού του ανθρώπου που ενώπιον του ανακριτή αποτίνασσε το παρελθόν και ο,τι είχε να κάνει με αυτό σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγει τη φυλακή.

\r\n

Το πειστήριο νούμερο 32, κάνει και αυτούς που είχαν την παραμικρή αμφιβολία για τη δράση και το παρελθόν των στελεχών της Χρυσής Αυγής να ξανασκεφτούν και να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους…

\r\n

\r\n\r\n\r\nΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΟΣ\r\n\r\n\r\nΣτο σπίτι του, εκτός από τα πορτρέτα, βρέθηκε κι ένας όρκος. Είναι ο όρκος της Χρυσής Αυγής από το 1983 με αναφορές στον Εθνικοσοσιαλισμό.\r\n\r\nΣτο κείμενο οι συντάκτες ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στο Γερμανικό Ράιχ. “Ορκίζομαι οτι θα αγωνισθώ δια την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου” γράφουν μεταξύ άλλων. Και το κείμενο καταλήγει: “Ζήτω η νίκη, ζήτω ο εθνικοσοσιαλισμός” .\r\n\r\nΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ

\r\n

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Χρήστος Παππάς

\r\n

Δικηγόρος Κασιδιάρη: Θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθήνας

\r\n

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μιχαλολιάκος – Δείτε τα βίντεο

\r\n

Διέγραψε τον Ηλία Κασιδιάρη το Facebook!

\r\n

Εξαλλος ο Σαμαράς με Αθανασίου-Δένδια – Ισχυρό σοκ και στη Βουλή

\r\n

Οι πρώτες αντιδράσεις και οι απειλές των τριών βουλευτών της Χ.Α. (pics & vids)

\r\n

Ελεύθεροι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος – Προφυλακίστηκε ο Λαγός

\r\n

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλία Κασιδιάρη – Από φόνους και βιασμούς μέχρι πρόκληση ναυαγίων και αποπλάνηση ανηλίκων

\r\n

Θύματα της Χρυσής Αυγής Π. Μουζουράκης και Σ. Παπάζογλου

\r\n

Ο βιος και η Πολιτεία του Νίκου Μιχαλολιάκου

\r\n

Επιχειρησιακός αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης – Τους εκπαίδευε για… «πόλεμο»!

\r\n

Βίντεο: Το πραγματικό πρόσωπο των Χρυσαυγιτών μπροστά στις κάμερες

\r\n

Παραλήρημα του Χρήστου Παππά μέσα από τη φυλακή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY