Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

«Τσακίστηκαν» οι διαρρήκτες στα Τρίκαλα (pics)

Διέρρηξαν το "Εικαστικό Κέντρο" στην οδό Κολοκοτρώνη τα ξημερώματα, πάτησαν πάνω σε γυψοσανίδα στο πατάρι και βρέθηκαν... τραυματίες στο πάτωμα!

«Τσακίστηκαν» οι διαρρήκτες στα Τρίκαλα (pics)

Διέρρηξαν το “Εικαστικό Κέντρο” στην οδό Κολοκοτρώνη τα ξημερώματα, πάτησαν πάνω σε γυψοσανίδα στο πατάρι και βρέθηκαν… τραυματίες στο πάτωμα!\r\n\r\nΟι ιδιοκτήτες του “Εικαστικού Κέντρου” αρχικά βρήκαν τη πόρτα παραβιασμένη, το πρωί της Τρίτης. Στη συνέχεια, είδαν το πάτωμα… ξηλωμένο σχεδόν, κάτι που μαρτυρά ότι οι επίδοξοι διαρρήκτες πάτησαν στη γυψοσανίδα και… γκρεμίστηκαν (ίσως να τραυματίστηκαν κιόλας).

\r\n

ΦΩΤΟ από το trikalavoice\r\nΦΩΤΟ από το trikalavoice

\r\n

\r\nΠάντως, όπως φιαβάζουμε στο trikalavoice.gr, από το “Εικαστικό Κέντρο” δεν πήραν τίποτα,\r\nμιας και χρήματα δεν υπήρχαν, ενώ προκαλεί εντύπωση πως δεν… άγγιξαν καν πίνακες ζωγραφικής μεγάλης αξίας\r\nπου εκτίθενται εκεί (… προφανώς είχαν ανάγκη από ρευστό και όχι από… τέχνη).\r\n\r\nΩστόσο φαίνεται πως συνέχισαν απτόητοι το έργο τους, αφού διέρρηξαν άλλα τέσσερα καταστήματα στην οδό Κολοκοτρώνη και στην οδό Ιακωβάκη, στη γειτονιά δηλαδή.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY