Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Τους 35 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα της Πέμπτης στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Τους 35 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα της Πέμπτης στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. \r\n\r\nΑττική\r\nΚαιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.\r\nΆνεμοι: ασθενείς\r\nΘερμοκρασία: από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΘεσσαλονίκη\r\nΚαιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.\r\nΆνεμοι: ασθενείς\r\nΘερμοκρασία: από 17 ως 32 βαθμούς κελσίου.

\r\n

Μακεδονία, Θράκη\r\nΚαιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, ενώ στα υπόλοιπα από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.\r\nΆνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 12 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.\r\n\r\nΝησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος\r\nΚαιρός: στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στη δυτική στερεά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.\r\nΆνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.\r\n\r\nΘεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος\r\nΚαιρός: γενικά αίθριος. Στα βορειοτέρα τμήματα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.\r\nΆνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 17 έως 36 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΚυκλάδες, Κρήτη\r\nΚαιρός: γενικά αίθριος.\r\nΆνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΝησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα\r\nΚαιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα βόρεια.\r\nΆνεμοι: στα βόρεια ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY