Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεφωνική επαφή Σαμαρά με ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ / «Άντε και καλό μας αγώνα», λέει ο Κουβέλης

Απαντώντας στο αίτημα των κ.κ. Βαγγέλη Βενιζέλου και Φώτη Kουβέλη κυβερνητικές πηγές ανάφεραν ότι "ο πρωθυπουργός που πάντα επιδίωκε τον πολιτικό διάλογο θα επικοινωνήσει αύριο το πρωί τηλεφωνικά με τους πολιτικούς αρχηγούς για να κανονιστεί συνάντηση στις αμέσως προσεχείς ημέρες".

Τηλεφωνική επαφή Σαμαρά με ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ / «Άντε και καλό μας αγώνα», λέει ο Κουβέλης

Απαντώντας στο αίτημα των κ.κ. Βαγγέλη Βενιζέλου και Φώτη Kουβέλη κυβερνητικές πηγές ανάφεραν ότι “ο πρωθυπουργός που πάντα επιδίωκε τον πολιτικό διάλογο θα επικοινωνήσει αύριο το πρωί τηλεφωνικά με τους πολιτικούς αρχηγούς για να κανονιστεί συνάντηση στις αμέσως προσεχείς ημέρες”.

\r\nΟι ίδιες πηγές ανέφεραν πάντως ότι όπως ξεκαθάρισε σήμερα στην ομιλία του στο ΕΒΕΑ ο κ. Σαμαράς το θέμα της ΕΡΤ έχει κλείσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω την απόφασή του.\r\n\r\nΣτο πλαίσιο αυτό η επικοινωνία και η συνάντηση θα γίνει για να αναζητηθεί εύσχημος τρόπος για να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.\r\n\r\nΤο Μέγαρο Μαξίμου δεν υποχωρεί μεν από την απόφασή του για την ΕΡΤ ακόμη κι αν αυτό σημαίνει προσφυγή στις κάλπες ωστόσο δεν θέλει να έχει εκείνο την ευθύνη.\r\n

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο συναντήθηκε άτυπα με τους βουλευτές του κόμματός του όπου ξεκαθαρίστηκε πως η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να ψηφίσει το σχέδιο νόμου της Νέας Δημοκρατίας.

\r\n

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες είναι η φράση του Φώτη Κουβέλη ο οποίος φέρεται να είπε στους βουλευτές του “άντε και καλό μας αγώνα”. Αυτή ακριβώς η φράση έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες του NewsIt. Όπως αποκάλυψε στο site ανώτατη πηγή της ΔΗΜΑΡ μετά τις σημερινές δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς χρεώνεται τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY