Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Τελεσίγραφο εταίρων σε Σαμαρά: «Άνοιξε την ΕΡΤ και τότε συζητάμε»

Οι παρενέργειες από το κλείσιμο της ΕΡΤ στον κυβερνητικό συνασπισμό είναι πολλές και οδηγούν σε κρίση στην συγκυβέρνηση.

Τελεσίγραφο εταίρων σε Σαμαρά: «Άνοιξε την ΕΡΤ και τότε συζητάμε»

Οι παρενέργειες από το κλείσιμο της ΕΡΤ στον κυβερνητικό συνασπισμό είναι πολλές και οδηγούν σε κρίση στην συγκυβέρνηση.\r\n\r\nΗ απόφαση Σαμαρά να κλείσει η ΕΡΤ και αν απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοί της, οδηγεί σε αδιέξοδο τις σχέσεις μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων.

\r\n

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταθέτουν από κοινού πρόταση νόμου για άρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία αποφασίστηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

\r\n

Στις 3 θα συνεδριάσουν από κοινού το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ με την κοινοβουλευτική ομάδα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Φώτη Κουβέλη στέλνουν τελεσίγραφο στο Μαξίμου με το οποίο λένε: “Ανοίξτε ξανά την τηλεόραση και τότε να συζητήσουμε το σχέδιο νόμου για τη νεα ΕΡΤ”.

\r\n

Βενιζέλος και Κουβέλης διαφωνούν ριζικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

\r\n

«Δεν θέσαμε ούτε θέτουμε ζήτημα κυβερνητικής σταθερότητας. Υπάρχει άραγε κάποιος που το θέτει;», τίθεται το ερώτημα σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠαΣοΚ.

\r\n

Στο εσωτερικό και των 2 κομμάτων οι αντιδράσεις είναι ακόμα πιο έντονες από εκείνες των αρχηγών τους.

\r\n

Ο Κώστας Σκανδαλίδης ζήτησε από τον κ. Σαμαρά αν δεν μπορεί να λειτουργήσει ως πρωθυπουργός της τρικομματικής κυβέρνησης να παραδώσει την εντολή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

\r\n

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης, χαρακτήρισε το λουκέτο ως έναν ακόμη τραυματισμό στη συνοχή της κυβέρνησης, που προστίθεται στον προηγούμενο με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αλλά και στην περίπτωση του κόμματος και στις ρυθμίσεις για τα εργασιακά.

\r\n

“Ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ αναλαμβάνουν ακέραια την ευθύνη”, τόνισε ο κ. Μαργαρίτης.

\r\n

Όταν ρωτήθηκε αν η Αγίου Κωνσταντίνου προτίθεται να άρει την εμπιστοσύνη της στην κυβέρνηση απάντησε: “Η ΔΗΜΑΡ με συντεταγμένες διαδικασίες θα καθορίσει αν, πότε και πως θα καθορίσει τη στάση της στην κυβέρνηση”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY