Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για το κατάξανθο κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων! – «Ξεσκονίζουν» υποθέσεις εξαφανισμένων παιδιών!

H περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία στη Λάρισα καθώς, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε οικισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, εντοπίστηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, ξανθό με πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν συνάδουν με τα χαρακτηριστικά των δυο γονέων του.

Συναγερμός για το κατάξανθο κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων! – «Ξεσκονίζουν» υποθέσεις εξαφανισμένων παιδιών!

H περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία στη Λάρισα καθώς, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε οικισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, εντοπίστηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, ξανθό με πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν συνάδουν με τα χαρακτηριστικά των δυο γονέων του.\r\n\r\nΤο γεγονός, κέντρισε το ενδιαφέρον των αστυνομικών που έκαναν την έρευνα στον οικισμό,\r\nοι οποίοι προσήγαγαν τους γονείς του παιδιού στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και τους υποβάλλουν σε ερωτήσεις παρουσία εισαγγελέα, για να διευκρινιστεί η καταγωγή του παιδιού.\r\n\r\nΠαράλληλα, γίνονται επαφές με υπηρεσίες εκτός Λάρισας, που ασχολούνται με εξαφανίσεις ανηλίκων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται να αποσαφηνιστεί η υπόθεση.\r\n\r\nΠρος το παρόν, επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα δεν υπάρχουν καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY