Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Στην κόρη Ρώσου κροίσου κατέληξε ο Σκορπιός έναντι 100 εκατ. € (pics)

\r\nΑνάμεσα στις κυρίες της... νεότερης γενιάς, την 28χρονη Αθηνά Ωνάση και την 24χρονη Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ φαίνεται πως έγινε το τελικό deal για την πώληση του Σκορπίου.

Στην κόρη Ρώσου κροίσου κατέληξε ο Σκορπιός έναντι 100 εκατ. € (pics)
\r\n

Ανάμεσα στις κυρίες της… νεότερης γενιάς, την 28χρονη Αθηνά Ωνάση και την 24χρονη Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ φαίνεται πως έγινε το τελικό deal για την πώληση του Σκορπίου.

\r\nΣύμφωνα με ρεπορτάζ που αφιερώνει στο θέμα το πρακτορείο Reuters, η κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, φέρεται ότι αγόρασε τον Σκορπιό, όχι μόνο για λόγους αναψυχής, αλλά και για επιχειρηματικούς.\r\n\r\nReuters: Ο Ρώσος κροίσος αγόρασε το νησί του Ωνάση για την κόρη του\r\n\r\nΣύμφωνα με το πρακτορείο, η κόρη του μεγιστάνα αγόρασε κι ένα μικρό γειτονικό νησί, το νησάκι “Σπάρτη”.\r\n\r\n“Η Εκατερίνα είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την αγορά” δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.\r\n\r\nΗ τιμή πώλησης δεν έγινε γνωστή, όμως στον Τύπο γίνεται λόγος για 100 εκατομμύρια.\r\n\r\nΟ Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό και συνιδρυτής της ρωσικής κρατικής βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali.\r\n\r\nΠοιος είναι ο Ρώσος με τις όμορφες κόρες που αγόρασε τον Σκορπιό\r\n\r\nΟ δήμαρχος του γειτονικού Μεγανησίου, Ευστάθιος Ζαβιτσάνος, ο οποίος είναι διοικητικά υπεύθυνος για τον Σκορπιό, δήλωσε ότι η συμφωνία θα είναι μάλλον μια μακροχρόνια ενοικίαση καθώς, σύμφωνα με δικηγόρους, η διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση ανέφερε ότι ο Σκορπιός δεν μπορεί να πουληθεί, ούτε να φύγει από τα χέρια της οικογένειας, σύμφωνα με το Reuters.\r\n\r\n“Ζούμε όλα αυτά τα χρόνια με το θρύλο του Ωνάση και δεν θα σβήσει ποτέ αυτό. Βλέπετε ο Αριστοτέλης ήταν πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία, τους ψαράδες, τους κατοίκους. Δεν ήταν απλά ένας πλούσιος, τον αγαπούν πάρα πολύ, είπε ο κ. Ζαβιτσάνος.\r\n\r\nΤο πρακτορείο επικαλείται ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Μάικροσοφτ, Μπιλ Γκέιτς, και η τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, είχαν χωρίς επιτυχία προσπαθήσει να αγοράσουν τον Σκορπιό.\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY