Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας: Έσπασαν μπουκάλι μπίρας και χαράκωσαν στο πρόσωπο 14χρονο Αφγανό

Τον γύρο του κόσμου κάνει η υπόθεση με την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ένα παιδί μόλις 14 χρονών από το Αφγανιστάν, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

ΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας: Έσπασαν μπουκάλι μπίρας και χαράκωσαν στο πρόσωπο 14χρονο Αφγανό
Τον γύρο του κόσμου κάνει η υπόθεση με την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ένα παιδί μόλις 14 χρονών από το Αφγανιστάν, στο κέντρο της πρωτεύουσας. \r\n\r\nΟ νεαρός Αφγανός, είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα τάγμα εφόδου. Ο πιτσιρικάς χαρακώθηκε στο πρόσωπο από αγνώστους όταν στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κατέβηκε στον σταθμό της Πλατείας Αττικής.\r\n\r\nΠροσφορές για ονειρεμένες διακοπές!\r\n\r\nΚάποια στιγμή συνειδητοποίηση ότι κάποιοι τον ακολουθούσαν και ξαφνικά ένιωσε κάποιον να τον χτυπά στον ώμο. Γύρισε και είδε τρεις άνδρες με μαύρα ρούχα όπως λέει. «Οι μπλούζες τους είχαν ένα σήμα με δυο δάφνινα δεντράκια που κάτω ενώνονταν και μέσα είχαν ένα άλλο σχήμα», είπε ο νεαρός.\r\n\r\nΤον ρώτησαν στα ελληνικά από πού είναι και τους ζήτησαν τα χαρτιά του. Όταν εκείνος είπε Αφγανιστάν, τον κλώτσησε ο ένας και έπεσε κάτω. Στη συνέχεια, έσπασαν ένα μπουκάλι μπύρας και τον χαράκωσαν στο πρόσωπο. Ο μικρός έπεσε αιμόφυρτος κι ένας περαστικός τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο. Του έκαναν ράμματα του έγραψαν φάρμακα και τον άφησαν να φύγει.\r\n\r\nΚανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει ένα παιδί 14 ετών πού θα πήγαινε μετά σ’ αυτή την κατάσταση και γιατί ήταν μόνο του. Είχε όχι ένα αλλά 30 ράμματα στο πρόσωπο και ήταν τρομοκρατημένος. Αγόρασε τα φάρμακα αλλά δεν ήξερε πως να τα χρησιμοποιήσει.

\r\n

\r\nΓια καλή του τύχη, είχε ακούσει από έναν συμπατριώτη του για τους Γιατρούς του Κόσμου και 2 ημέρες μετά πήγε εκεί.\r\n\r\nΟι «Γιατροί» τον βοήθησαν και απευθύνθηκαν στην εισαγγελεία για τα ασυνόδευτα. Μάλιστα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κανάκης στο News247, το νεαρό παιδί έχει 30 ράμματα στο πρόσωπο και βρίσκεται στην κλινική των Γιατρών του Κόσμου.\r\n\r\nΟ κ. Κανάκης, χαρακτήρισε το περιστατικό σαν μια «βάρβαρη επίθεση που ξεφεύγει από κάθε φαντασία» και μίλησε για «κλιμάκωση της βίας στο δρόμο» και έθιξε το θέμα των ανήλικων παιδιών που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα.\r\n\r\nΤο παιδί τώρα, είναι υπό την προστασία της Εισαγγελίας και των Γιατρών του Κόσμου και σύντομα θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Άλλωστε όταν τον ρώτησαν τι θέλει είπε: «Θέλω μόνο τη μαμά μου».

\r\n

\r\n

Πηγή: paraskhnio.gr

\r\n

Πηγή φωτογραφίας: Εφημερίδα των Συντακτών

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY