Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον 20χρονο ανιματέρ

Την πόρτα του του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο 20χρονος Ολλανδός που, ενώ βρήκε δουλειά για να σκορπά χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα, σκόρπισε τη φρίκη και τον πόνο.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον 20χρονο ανιματέρ
Την πόρτα του του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο 20χρονος Ολλανδός που, ενώ βρήκε δουλειά για να σκορπά χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα, σκόρπισε τη φρίκη και τον πόνο.\r\n\r\nΧτες ο νεαρός απολογήθηκε στα πλαίσια της προανάκρισης στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, προκειμένου να του ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις και να του οριστεί και συνήγορος υπεράσπισης, εφόσον η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος όπως ο νόμος ορίζει σε περιπτώσεις κακουργηματικών πράξεων που δεν υπάρχει δικηγόρος για τον κατηγορούμενο.

\r\n

\r\n

Ο 20χρονος Ολλανδός, απολύτως ψύχραιμος στην απολογία του, άφησε εμβρόντητους ακόμα και τους αστυνομικούς, εξιστορώντας καρέ-καρέ το χρονικό της τραγωδίας που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στο 12χρονο αγόρι.\r\n\r\nΌπως αποκάλυψε, ήταν σίγουρος ότι είχε σκοτώσει το παιδί και αφού πλύθηκε από τα αίματα, πήγε και συνέχισε τη δουλειά του ως ανιματέρ, με σκοπό να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος για να θάψει το πτώμα.\r\n\r\n\r\n\r\nΟ δράστης περιστοιχισμένος από αστυνομικούς έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του neakriti.gr και του cretalive.gr\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΥπό αυστηρά μέτρα οδηγήθηκε χτες στο Αστυνομικό Μέγαρο\r\n\r\n\r\n

Σοκάρει η ψυχρότητά του

\r\n

Με μια ψυχρότητα και μια αδιαφορία που προκάλεσαν σοκ ακόμα και στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ο 20χρονος Ολλανδός έδειχνε να μην έχει αντιληφθεί την αποτρόπαια πράξη του όταν προχθές το βράδυ δεν δίστασε να μαχαιρώσει περισσότερες απο 20 φορές το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία για ένα λάπτοπ και ένα κινητό.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega ο πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, ο 20χρονος Ολλανδός αντιμετώπισε τη διαδικασία της ανάκρισης με μια πρωτοφανή απάθεια, οδηγώντας στην εκτίμηση ότι ο νεαρός προφανώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

\r\n

\r\n

Η μεταφράστρια που βοήθησε στην κατάθεση είπε ότι ήταν πολύ φιλικός, ψύχραιμος, δεν ειχε κανενα πρόβλημα με αυτό που έκανε.\r\n\r\n«Σαν να μην έκανε τίποτα. Ας πούμε ζητούσε το φαγητό του μετά. Πότε θα πάρω το μισθό μου και άλλα τέτοια» ανέφερε ο ίδιος ενώ συμπλήρωσε «Σίγουρα έχει προβλήματα αυτό το παιδί. Τι ωρα θα φαω, πότε θα φύγω από δω, αυτά ρωτούσε μετά την ανάκριση, δεν έδειχνε να έχει μετανιώσει σαν να μην τον ένοιαξε. Σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY