Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Πλήθος κόσμου συρρέει ξανά στο προαύλιο της ΕΡΤ (pics-vid)

Ανοικτή είναι η κάθοδος της Μεσογείων έξω από το ραδιομεγαρο της Αγίας Παρασκευής όπου νωρίτερα έγινε το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Πλήθος κόσμου συρρέει ξανά στο προαύλιο της ΕΡΤ (pics-vid)

Ανοικτή είναι η κάθοδος της Μεσογείων έξω από το ραδιομεγαρο της Αγίας Παρασκευής όπου νωρίτερα έγινε το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.\r\n\r\nΧιλιάδες κόσμου παραμένουν στο προαύλιο αλλά και στο ρεύμα ανόδου σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζομένους της ΕΡΤ οι οποίοι παρά το κλείσιμο εξακολουθεί να εκπέμπει κανονικά.\r\n\r\nΤόσο το πρόγραμμα του ραδιοφώνου, όσο και το πρόγραμμα της τηλεόρασης συνεχίζουν να βγαίνουν κανονικά στον αέρα.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1RxCRCFZa7k\r\n\r\nΟι μπάρες του Ραδιομεγάρου έχουν κατέβει και η είσοδος στο κτίριο επιτρέπεται μόνο στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, με την ειδική κάρτα εισόδου. Επίσης, οι εργαζόμενοι έχουν δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης για να αποφευχθούν φαινόμενα προβοκάτσιας.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY