Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Οι επίδοξοι δραπέτες είχαν σχέδια των φυλακών Τρικάλων (pics)

Ολόκληρα οπλοστάσια έφτιαχναν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων οι κρατούμενοι στις φυλακές Τρικάλων και Κορυδαλλού, πράγμα που δείχνει ότι υπήρχαν από καιρό οργανωμένα πλάνα εξεγέρσεων και αποδράσεων!

Οι επίδοξοι δραπέτες είχαν σχέδια των φυλακών Τρικάλων (pics)
Ολόκληρα οπλοστάσια έφτιαχναν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων οι κρατούμενοι στις φυλακές Τρικάλων και Κορυδαλλού, πράγμα που δείχνει ότι υπήρχαν από καιρό οργανωμένα πλάνα εξεγέρσεων και αποδράσεων! \r\n\r\nΕιδικά στην πρώτη φυλακή, μια εβδομάδα μετά την αιματηρή απόδραση των έντεκα βαρυποινιτών Αλβανών, βρέθηκαν και σχεδιαγράμματα του καταστήματος αλλά και κώδικες επικοινωνίας μεταξύ των κρατουμένων!

\r\n

\r\n

Η έρευνα, που δεν έχει σταματήσει από την επομένη της απόδρασης, έφερε στο φως δύο σκαριφήματα που είχαν σχεδιάσει οι επίδοξοι δραπέτες και απεικόνιζαν τους χώρους των φυλακών Τρικάλων και το πώς θα κινούνταν όταν θα δινόταν το σύνθημα για την απόδραση! Άλλο ένα έντυπο περιλάμβανε τον κρυπτογραφημένο κώδικα επικοινωνίας με τον οποίο γινόταν η συνεννόηση μεταξύ των κρατουμένων χωρίς να την αντιλαμβάνονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

\r\n

\r\n

Όλα τα ευρήματα εντοπίστηκαν κρυμμένα σε ψευδοροφές σε διάφορα σημεία των φυλακών, μαζί με συνολικά δεκαεπτά 17 κινητά τηλέφωνα, 14 κάρτες SIM, ένδεκα φορτιστές κινητών, 15 αυτοσχέδια καλώδια φόρτισης κινητών, τέσσερα ακουστικά bluetooth και άλλα δώδεκα hands free, τρία αυτοσχέδια μεταλλικά μαχαίρια, οκτώ  συσκευασίες με 97,8 γραμμάρια ηρωίνης και οκτώ σμυριδόπανα για τη λείανση κοφτερών αντικειμένων!

\r\n

\r\n

Ταυτόχρονα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς και σωφρονιστικούς υπαλλήλους παρουσία εισαγγελικών λειτουργών στις φυλακές Κορυδαλλού και κράτησε όλη τη νύχτα, βρέθηκαν συνολικά 17 κινητά τηλέφωνα, 42 αυτοσχέδια μαχαίρια και «σουβλιά» και 88 αυτοσχέδια μεταλλικά και ξύλινα λοστάρια, πράγμα που δείχνει ότι υπήρχε και εκεί οργανωμένο σχέδιο για συμπλοκές με τους σωφρονιστικούς και, ενδεχομένως, για ομαδική απόδραση. Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλες τις φυλακές, με ιδιαίτερη βαρύτητα στις δυο συγκεκριμένες.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY