Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

«Ξεγλίστρησαν» πάλι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τους επικίνδυνους κακοποιούς, που παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - που έχουν κάνει... "φρούριο" ολόκληρη την περιοχή- καταφέρνουν συνεχώς να ξεφεύγουν, την τελευταία στιγμή!

«Ξεγλίστρησαν» πάλι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τους επικίνδυνους κακοποιούς, που παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις – που έχουν κάνει… “φρούριο” ολόκληρη την περιοχή- καταφέρνουν συνεχώς να ξεφεύγουν, την τελευταία στιγμή!

\r\nΗ πληροφορία ότι εντοπίστηκαν τέσσερις από τους δραπέτες, με θερμική κάμερα, σήμανε συναγερμό το πρωί, στην ορεινή περιοχή μεταξύ Ευρυτανίας και Ακαρνανίας.\r\n\r\nΟι έρευνες των αστυνομικών, επικεντρώθηκαν στην περιοχή, με την ελπίδα να πιάσουν επιτέλους, τους επικίνδυνους κακοποιούς, που για μεγάλο διάστημα κυκλοφορούν ελεύθεροι, μπαίνοντας μάλιστα σε σπίτια της περιοχής, για να εξασφαλίσουν είδη πρώτης ανάγκης.\r\n\r\nΛίγες ώρα μετά, κυκλοφόρησε η πλησροφορία ότι… οι δραπέτες κατάφεραν και πάλι να ξεφύγουν από τον αστυνομικο κλοιό!\r\n\r\n\r\n\r\nΟι αστυνομικοί θεωρούν ζήτημα τιμής να βρουν τους κακοποιούς, που ευθύνονται για το θάνατο του συναδέλφου τους στο Δίστομο αλλά και της Κατερίνας στα Ίσθμια…\r\n\r\nΜάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν πληροφορίες ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συμμετέχουν και κομάντος του στρατού. Πάντως, μέχρι στιγμής, οι έρευνες δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY