Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Φαίης. Τι έδειξαν τα κινητά τηλέφωνα

Ποια τα νέα στοιχεία στην μυστήρια υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπλάχα; Τι έδειξαν τα κινητά τηλέφωνα;

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Φαίης. Τι έδειξαν τα κινητά τηλέφωνα

Ποια τα νέα στοιχεία στην μυστήρια υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπλάχα; Τι έδειξαν τα κινητά τηλέφωνα;\r\n\r\n

\r\n

Ατύχημα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της Φαίης Μπλάχα, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Στεφανάκης!\r\n\r\nΟ 25χρονος παραδέχεται πως την χαστούκισε και εκείνη έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Το περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Απριλίου!

\r\n

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, τα αρχεία κλήσεων της κινητής τηλεφωνίας που είναι πλέον στη διάθεση της Αστυνομίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Απριλίου, στις 5.24, ο Βαγγέλης Στεφανάκης, κάλεσε την αδελφή του θύματος, Μαρία Μπλάχα…\r\n\r\nΤο στίγμα της συνομιλίας εντοπίζεται στην περιοχή της Νέας Μάκρης! Αυτή η εξέλιξη δείχνει πως η αδελφή της άτυχης κοπέλας, ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το τι είχε συμβεί και ποιος μπορεί να ήταν ο υπεύθυνος.\r\n\r\nΗ Μαρία αντί να ενημερώσει την οικογένεια της ξεκίνησε για το νοσοκομείο, ταυτόχρονα σχεδόν με τον δράστη! Οι γονείς της κοπέλας δεν ήξεραν πως ο 25χρονος είχει επιτεθεί στην κόρη τους γι΄ αυτό και δεν ζήτησαν αμέσως τη σύλληψη του!

\r\n

Η Μαρία όμως που ήξερε τι έχει συμβεί σώπασε…”Οι γονείς αναρωτιούνται ακόμα περισσότερο σήμερα γιατί δεν τους ενημέρωσε άμεσα και κατέθεσε όλα αυτά τα ψέματα”, λέει πρόσωπο από τον κύκλο της οικογένειας, σύμφωνα πάντα με το Πρώτο Θέμα.

\r\n

Εκτός όμως από το τηλεφώνημα στην Μαρία, οι Αρχές ερευνούν τις κλήσεις που έκανε ο Βαγγέλης Στεφανάκης κατά τη διάρκεια που ήταν καταζητούμενος, ένα μήνα περίπου που μεσολάβησε από την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ως την παράδοση του στην Αστυνομία, στις 8 Μαΐου!\r\n\r\nΑπό την άρση του απορρήτου έχουν βρεθεί πολλά τηλεφωνήματα σε μια πρώην playmate, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό, πιθανώς παράλληλα με τη Φαίη Μπλάχα και ενδεχομένως με την αδελφή της. Επιπλέον, ο Βαγγέλης είχε μιλήσει και δύο φορές με αστυνομικό που υπηρετεί στο τμήμα της Νέας Μάκρης.

\r\n

Η οικογένεια της Φαίης Μπλάχα ζητά να γίνει αναπαράσταση του ατυχήματος, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη εκείνη την άτυχη νύχτα. “Προτίθεμαι να ζητήσω αναπαράσταση του εγκλήματος.\r\n\r\nΕίναι πολύ σημαντικό να απαντηθεί το πότε ακριβώς έγινε και σε ποιο σημείο”, δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας, Αναστασία Ασπρίδη και καταγγέλλει εγκληματικά λάθη και παραλείψεις των Αρχών που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν σημαντικά στοιχεία!\r\n\r\nΟ φάκελος της υπόθεσης παραμένει στην Ασφάλεια της Νέας Μάκρης, αντί να παραπεμφθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το αυτοκίνητο και ο προφυλακτήρας δεν ελέγχθηκαν και το κινητό της Φαίης δεν έχει εξεταστεί.

\r\n

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η απάντηση στο αίτημα για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών της Φαίης Μπλάχα και της Μάνιας\r\n\r\n”Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων από τη Δικαιοσύνη και πιστεύουμε πως με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και με τα άλλα στοιχεία θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια και ο κατηγορούμενος θα τιμωρηθεί.” δηλώνει ο δικηγόρος της Μαρίας, Θανάσης Πλεύρης.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY