Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα πρόταση – σοκ από την τρόικα: Καμία σύνταξη το 2014!

Οι ... μάγοι της τρόικας είχαν μια ακόμη ... ιδέα εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας και την εξέφρασαν. Τι ζητούν; Να μην δοθεί καμία νέα σύνταξη για ένα χρόνο!

Νέα πρόταση – σοκ από την τρόικα: Καμία σύνταξη το 2014!

Οι … μάγοι της τρόικας είχαν μια ακόμη … ιδέα εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας και την εξέφρασαν. Τι ζητούν; Να μην δοθεί καμία νέα σύνταξη για ένα χρόνο!

\r\nΗ πρόταση που μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ως αστείο μπορεί να εκληφθεί είναι ένα ακόμη σενάριο που εξετάζει η τρόικα για την κάλυψη των κενών στα Ταμεία της χώρας.\r\n\r\nΜε ένα e-mail, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος οι τροϊκανοί ζήτησαν από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας να υπολογίσουν το ποσό που θα γλίτωναν τα Ταμεία εάν για έναν χρόνο δεν εκδιδόταν ούτε μια νέα σύνταξη.\r\n\r\nΣυγκρίνετε εύκολα την ασφαλιστική αγορά και κερδίστε!\r\n\r\nΗ μαζική έξοδος εργαζομένων σε σύνταξη ταυτόχρονα με τις περικοπές στις κρατικές επιδοτήσεις αλλά και τη μείωση των εσόδων λόγω της αύξησης της ανεργίας ουσιαστικά έχουν φέρει προ ενός κραχ τα Ταμεία που επι της ουσίας έχουν χρήματα για έναν το πολύ δύο ακόμη χρόνια.\r\n\r\nΈτσι ένα από τα σενάρια που έχουν αρχίσει να εξετάζουν, όπως φαίνεται, οι τροϊκανοί είναι η πλήρης κατάργηση των πρόωρων συντάξεων, ενώ φαίνεται ότι περνά από το μυαλό κάποιων και το ακραίο μέτρο της μη έκδοσης νέων συντάξεων για έναν χρόνο.\r\n\r\nΤο ελληνικό επιτελείο μάλιστα απάντησε στην ερώτηση των στελεχών της τρόικας. Η απάντηση είναι πως το όφελος θα ήταν περί τα 2,29 δισεκατομμύρια ευρώ.\r\n\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY