Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Αγριεύει ο καιρός με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους. Ποιες περιοχές θα πληγούν από την κακοκαιρία με καταιγίδες.

Νέα επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Αγριεύει ο καιρός με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους. Ποιες περιοχές θα πληγούν από την κακοκαιρία με καταιγίδες.

\r\nΠεριμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν πρώτα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στην Ηπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την Κέρκυρα και τη δυτική Στερεά Ελλάδα, δηλαδή Αιτωλοακαρνανία, Πρέβεζα, Αρτα, Ηγουμενίτσα και Γιάννενα θα ειναι οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από την κακοκαιρία.\r\n\r\nΣτις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος που κυρίως στα ηπειρωτικά θα συνοδεύεται από βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ αλλά στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο λόγω των νοτιάδων,  θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 18 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 19 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά από 10 εως 22 βαθμούς και στα νησιά από 13 εως 20 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΣτην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Στις νοτιότερες περιοχές του νομού οι βροχές θα είναι ηπιότερες. Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν εως το απόγευμα. Οι νοτιάδες θα πνέουν με ένταση 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 20 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΣτη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με βροχές το πρωί αλλά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 εως 18 βαθμούς κελσίου.\r\n\r\nΝέο κύμα κακοκαιρίας από το απόγευμα της Παρασκευής\r\n\r\nΑυτό το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί και την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα και ανέμους στα πελάγη εως 7 μποφόρ. Και ενώ σιγά σιγά θα υπάρξει μια μικρή εκτόνωση των φαινομένων μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, από το απόγευμα περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα επηρρεάσουν τη χώρα και το Σαββατοκύριακο. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος από την Κυριακή και μετά θα παρουσιάσει μικρή πτώση και δε θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY