Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

«Λαοθάλασσα» έξω από την ΕΡΤ – Κλειστή η Μεσογείων και στα δυο ρεύματα

Το προαύλιο της ΕΡΤ και λεωφόρος Μεσογείων έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν με κόσμο ο οποίος φθάνει με κάθε μέσον στην Αγία Παρασκευή.

«Λαοθάλασσα» έξω από την ΕΡΤ – Κλειστή η Μεσογείων και στα δυο ρεύματα

Το προαύλιο της ΕΡΤ και λεωφόρος Μεσογείων έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν με κόσμο ο οποίος φθάνει με κάθε μέσον στην Αγία Παρασκευή. \r\n\r\nΗ ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ, έχουν καλέσει τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν στην ΕΡΤ.\r\n\r\nΤόσο το πρόγραμμα του ραδιοφώνου, όσο και το πρόγραμμα της τηλεόρασης συνεχίζουν να βγαίνουν κανονικά στον αέρα.\r\n\r\nΛόγω της συγκέντρωσης και του κόσμου που βρίσκεται ήδη έξω από το ραδιομέγαρο, έχουν κλείσει και τα δυο ρεύματα της Μεσογείων.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Ο κόσμος είναι τόσος πολύς που φτάνει μέχρι κάτω από το ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής.\r\n\r\n\r\n\r\nΟι μπάρες του Ραδιομεγάρου έχουν κατέβει και η είσοδος στο κτίριο επιτρέπεται μόνο στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, με την ειδική κάρτα εισόδου. Επίσης, οι εργαζόμενοι έχουν δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης για να αποφευχθούν φαινόμενα προβοκάτσιας.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Παρών στη συγκέντρωση και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που χαρακτήρισε το κλείσιμο της ΕΡΤ αρχή του νέου κατήφορου και ζήτησε να επαναλειτουργήσει άμεσα η δημόσια τηλεόραση.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ij7pJowuyVk\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n\r\n

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY