Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Κι άλλος δραπέτης στο μακελειό στα Ίσθμια (pics)

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την αστυνομία της χώρας για τον εντοπισμό του λευκού βαν τύπου τρανσπόρτερ το οποίο εικάζεται πως το έχουν κλέψει οι δραπέτες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια.

Κι άλλος δραπέτης στο μακελειό στα Ίσθμια (pics)
Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την αστυνομία της χώρας για τον εντοπισμό του λευκού βαν τύπου τρανσπόρτερ το οποίο εικάζεται πως το έχουν κλέψει οι δραπέτες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια. \r\n\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο όχημα εκλάπη από την περιοχή Άσσος Κορινθίας, κάποια ώρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει σχέση με την υπόθεση.

\r\n

\r\n

Πριν  κλέψουν το λευκό βαν μάρκας Volkswagen Transporter ενός γραφείου τελετών από τον Άσσο Κορινθίας, οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που προκάλεσαν το θάνατο της άτυχης 25χρονης στα Ίσθμια είχαν επιχειρήσει να κλέψουν τη… νεκροφόρα, πιστεύοντας πιθανότατα ότι θα περνούσαν απαρατήρητοι!\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Και  τα δυο οχήματα ανήκουν στον  ίδιο ιδιοκτήτη που χρησιμοποιεί το βαν με το οποίο παραλαμβάνει τους νεκρούς από τα σπίτια ή τα νοσοκομεία! Οι αναζητούμενοι κακοποιοί βρήκαν τα κλειδιά στη μίζα της νεκροφόρας και προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτήν. Όμως, δεν είχε καύσιμα κι έτσι επέστρεψαν στο γραφείο τελετών για να πάρουν το φορτηγάκι με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760 το οποίο αναζητείται σε όλη τη χώρα!

\r\n

\r\n

Όλες  οι αστυνομικές διευθύνσεις έχουν εντολή να το αναζητούν με προσοχή, καθώς οι δραπέτες έχουν αποδείξει ότι δεν διστάζουν να ανοίξουν πυρ. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι εθεάθη πότε στην Θεσσαλονίκη και πότε στην Αθήνα, αλλά οι έρευνες είναι παντού εξονυχιστικές καθώς οι δραπέτες μπορεί να κατέφυγαν οπουδήποτε για να αποφύγουν τον αστυνομικό κλοιό.

\r\n

\r\n

Ήδη εξακριβώθηκε ότι δυο από αυτούς βρίσκονταν στη Λαμία τρεις μέρες μετά την απόδραση, τα δακτυλικά αποτυπώματα τα οποία εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του παλιού κόκκινου Opel Ascona που είχε κλαπεί από την Καλαμπάκα και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην πόλη, ανήκουν στον CALA KLEMENT του PULLUMB και της ELIDA, ο οποίος γεννήθηκε την 10-06-1988 στην Αλβανία και τον SULAJ ή SYLAJ ή BRAHA FATOS του BEQIR ή BEGOR ή BEGIR και της NURIE ή NURIJE ο οποίος γεννήθηκε την 24-02-1982 στην Αλβανία.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Ο Cala ήταν εκ των αρχηγών της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ και είχε διαπράξει εννέα ληστείες και απόπειρες σε τράπεζες της Αττικής, με λεία περίπου 2.000.000 ευρώ. Η συμμορία εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από δύο ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς και τον τραυματισμό ενός ταξιτζή μετά από ληστεία στην Ηλιούπολη από τον οποίο οι κακοποιοί πήραν το ταξί για να διαφύγουν. Ο δεύτερος που είναι μαζί του είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες.

\r\n

\r\n

Μαζί τους πρέπει να βρίσκονται  άλλοι τρεις από τους δραπέτες  που δεν ταυτοποιήθηκαν ακόμη. Ήταν πέντε οι επιβάτες του Ascona που το εγκατέλειψαν έξω από ένα εργοστάσιο στη Λαμία, όταν είδαν να πλησιάζει ένα αυτοκίνητο εταιρείας security και το πέρασαν για περιπολικό. Πέντε ήταν και αυτοί που αποπειράθηκαν να αρπάξουν το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού σε μικρή απόσταση, αλλά ο νεαρός οδηγός έβαλε όπισθεν και κατάφερε να διαφύγει.

\r\n

\r\n

Οι δραπέτες  κατάφεραν, τελικά, να κλέψουν  έξω από το νοσοκομείο Λαμίας ένα παλιό Toyota που ο οδηγός είχε αφήσει τα κλειδιά στη μίζα. Και αυτό δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και οι αστυνομικοί που το αναζητούν παντού εκτιμούν ότι οι δράστες δεν το έχουν εγκαταλείψει αλλά συνεχίζουν να κινούνται με αυτό.

\r\n

\r\n

\r\n
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα τη Δευτέρα, Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι και ο δεύτερος από τους δολοφόνους της 25χρονης κατά τη φονική συμπλοκή στα Ίσθμια το βράδυ της Παρασκευής, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές υποψίες της αστυνομίας ότι δράστες της ληστείας στα Παλαιοκούνδουρα, ήταν οι αδίστακτοι κακοποιοί που είχαν δραπετεύσει από το σωφρονιστικό ίδρυμα στις 22 Μαρτίου.

\r\n

\r\n

Πρόκειται για τον Αλβανό Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα -ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- δακτυλικό αποτύπωμα του οποίου εντοπίστηκε στο τζάμι του πίσω αριστερά παραθύρου του τζιπ, που έκλεψαν από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας κατά τη διαφυγή τους και το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον Σολωμό Κορινθίας.

\r\n

\r\n

\r\n

Ο Ντρεμπάτα ήταν κρατούμενος των φυλακών για ένοπλες ληστείες.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη εκ των τριών δραστών και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, ο 36χρονος Μάριο Κόλα, από αποτύπωμα που άφησε σε ένα μπουκάλι νερό κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα στη Μάνδρα.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Ο Κόλα είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικο, ενώ χαρακτηρίζεται σκληρός και αδίστακτος. Μάλιστα, το 2010 είχε εμπλακεί σε ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό στον Βύρωνα, όπου στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς είχε χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος πολίτης.

\r\n

\r\n

\r\n

Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τους αδίστακτους κακοποιούς, ωστόσο, ο τρόπος που οι δράστες κινούνται και λειτουργούν κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι δεν έχουν σκοπό να παραδοθούν.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY