Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΡΤ γέμισε πιτσιρίκια! (pics)

Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε το πρωί το προαύλιο της ΕΡΤ. Ζωγραφική,κουκλοθέατρο, παιχνίδια, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι είναι μερικές απο τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι στο ραδιομέγαρο για μικρούς και μεγάλους.

Η ΕΡΤ γέμισε πιτσιρίκια! (pics)

Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε το πρωί το προαύλιο της ΕΡΤ. Ζωγραφική,κουκλοθέατρο, παιχνίδια, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι είναι μερικές απο τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι στο ραδιομέγαρο για μικρούς και μεγάλους.\r\n\r\nΑπο το πρωί πιτσιρίκια με τους γονείς τους γέμισαν το προαύλιο της ΕΡΤ για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που ετοίμασαν γι αυτούς οι εργαζόμενοι στο ραδιομέγαρο.\r\n\r\n”ΕΡΤ ανοιχτή” ζωγράφισαν τα παιδιά στέλοντας με το δικό τους τρόπο το μήνυμα διαμαρτυρίας για το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΛίγο πιο πέρα παιδιά παρακολούθησαν κουκλοθέατρο…\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΟι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν όλη την ημέρα και θα κλείσουν με μια συναυλία διαφόρων καλλιτεχνών.\r\n\r\nΣτις 15.00 πάνω από 30 Συλλογικές Κουζίνες και δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τις γειτονιές της Αθήνας θα  μαγειρέψουν για όλους στο προαύλιο. “Φέρνουμε επίσης το φαγητό μας, τα στρωσίδια μας και με λαϊκές & παραδοσιακές μουσικές, μοιραζόμαστε ψωμί κι αλάτι” αναφέρουν στην ανακοίμνωσή τους οι εργαζόμενοι.\r\n\r\nΣτις 18.45 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ\r\nΠαίζουν : Κάτια Γέρου, Ελεάννα Γεωργούλη -Μουσική : Λεωνίδας Μαριδάκης Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος\r\n\r\nΠαράλληλα στις 19.00 στο χώρο του Parking το Δίκτυο Ανταλλαγής & Αλληλεγγύης Αγ. Παρασκευής διοργανώνει ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι, με ρούχα, παιχνίδια και βιβλία υπο τους ήχους σμυρνέικων, ρεμπέτικων και κρητικών τραγουδιών με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου-Κορύβαντες\r\n\r\nΣτις 20.00 λυρικοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν άριες και οπερέτες και στις 22.00 αρχίζει η μεγάλη συναυλία με τους: Υπόγεια Ρεύματα, Σπυριδούλα, Μανώλη Φάμελο, Φοίβο Δεληβοριά, Δημήτρη Πουλικάκο, Λάκη Παπαδόπουλο, Διονύση Τσακνή, Χρήστο Θηβαίο, Νότη Μαυρουδή, Μόρφω Τσαϊρέλη, Ζωρζ Πιλαλί, Σπύρο Γραμμένο, Ισμήνη Πεπέ και άλλους πολλούς…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY