Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιοφάνεια και σήμερα

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ηλιοφάνεια και σήμερα

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.\r\n\r\nΗ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

Συγκρίνετε εύκολα την ασφαλιστική αγορά και κερδίστε!

\r\nΟι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.\r\n\r\nΗλιοφάνεια, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.\r\n\r\nΗλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.\r\n\r\nΗλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.\r\n\r\nΗ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.\r\n\r\nΟι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.\r\n\r\nΗλιοφάνεια, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.\r\n\r\nΗλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY