Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Αυτός είναι ο Πακιστανός δολοφόνος (pics-vid)

Το άτυχο ζευγάρι είχε ''αγκαλιάσει'' τον νεαρό Πακιστανό από την πρώτη μέρα που τον προσέλαβε ως κηπουρό. Εκείνος για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να τους δείξει την αγάπη του, τους φώναζε μαμά και μπαμπά!

Εύβοια: Αυτός είναι ο Πακιστανός δολοφόνος (pics-vid)

Το άτυχο ζευγάρι είχε ”αγκαλιάσει” τον νεαρό Πακιστανό από την πρώτη μέρα που τον προσέλαβε ως κηπουρό. Εκείνος για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να τους δείξει την αγάπη του, τους φώναζε μαμά και μπαμπά! \r\n\r\nΈτσι, όταν η άτυχη σύζυγος του γυναικολόγου τον είδε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην εξώπορτα της βίλας, δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν…

\r\n\r\n

\r\n\r\nΣυγκρίνετε εύκολα την ασφαλιστική αγορά και κερδίστε!\r\n\r\nΌπως αποκαλύπτεται ο Πακιστανός δολοφόνος είχε πάρει τις αποφάσεις του 3 μέρες πριν το στυγερό έγκλημα. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε πως είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του, ότι θα σκότωνε τους ανθρώπους που τον πλήρωναν από τον χειμώνα, για να τους ληστέψει.

\r\n

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=fp41KzMW1EU&feature=player_embedded\r\n\r\nΟ Πακιστανός δολοφόνος αλλά και οι φίλοι του, που τον έρκυβαν μετά το έγκλημα, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και ήρθαν αντιμέτωποι με οργισμένους κατοίκους της περιοχής που προσπάθησαν να τους λιντσάρουν…\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=ClTw2jtErqg&feature=player_embedded\r\n\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, η βίλα που έγινε το διπλό φονικό είχε κάμερες ασφαλείας και έτσι οι αστυνομικοί είδαν το πρόσωπο του δολοφόνου. Μοναδικό του κίνητρο η ληστεία, καθώς ο 23χρονος ήθελε χρήματα για να επιστρέψει στο Πακιστάν…\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=1KcJ9SpMpDw&feature=player_embedded\r\n\r\nΜετά την αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος, η αστυνομία προχώρησε σε πλήθος προσαγωγών ατόμων που απασχολούσε κατα καιρούς το ζευγάρι για οικιακές εργασίες. Τις περισσότερες υποψίες συγκέντρωσε εξαρχής o 23χρονος Πακιστανός, που επίσης εργαζόταν για το γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου.

\r\n\r\n

\r\n

Οι αρχές προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής (02-06-2013) στη σύλληψη του δράστη του διπλού φονικού. Από τους υπόλοιπους προσαχθέντες, 6 ακόμη κρατούνται και αναμένεται να κατηγορηθούν για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς τον έκρυβαν στην περιοχή Λαμψακου της Εύβοιας.\r\n\r\nΌπως αποκαλύπτεται ο δράστης είχε μπει σε πρόγραμμα επαναπατρισμού του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και έψαχνε χρήματα για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Πακιστανός άρπαξε από το σπίτι λίγα χρήματα (140 ευρώ), 4 πιστωτικές κάρτες, δύο κινητά τηλέφωνα αλλά και κάρτες αναλήψης μετρητών.

\r\n\r\n

\r\n

\r\nΌπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο δράστης που ομολόγησε, επισκέφτηκε το ζευγάρι με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει τα πράγματά του. Η γυναίκα ανυποψιαστη του άνοιξε και εκείνος τη σκότωσε χτυπώντας τη με έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι.  Στη συνέχεια πήγε στον άτυχο γυναικολόγο που είχε ξαπλώσει και αφού αποπειράθηκε να τον πνίξει, του κάρφωσε στην καρωτίδα ένα σκουπόξυλο.\r\n\r\nΤο ζευγάρι βρέθηκε άγρια δολοφονημένο μέσα στο σπίτι στην Ακτή Νηρέως. Η κόρη του ζευγαριού, που μένει στην Αθήνα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της όμως εκείνοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=Y7Fl77XzmQA&feature=player_embedded\r\n\r\nΟι αστυνομικοί πήδηξαν τη μάντρα και είδαν αρχικά πεσμένη στην πίσω αυλή την 54χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο στην κρεβατοκάμαρα και τον 56χρονο γυναικολόγο.

\r\n\r\n

\r\n

\r\nΤο σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη. Το σπίτι αλλά και η εξωτερική πόρτα ήταν κλειδωμένες και ο δράστης είχε πάρει μαζί του τα κλειδιά. Ο θάνατος τους έχει προσδιοριστεί χρονικά απο τον ιατροδικαστή περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου….\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY