Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρησιακός αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης – Τους εκπαίδευε για… «πόλεμο»!

Το «πουλέν» του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση των μελών της Χρυσής Αυγής. Το πόρισμα του Αρείου Πάγου αποκαλύπτει το ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη.

Επιχειρησιακός αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης – Τους εκπαίδευε για… «πόλεμο»!

Το «πουλέν» του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση των μελών της Χρυσής Αυγής. Το πόρισμα του Αρείου Πάγου αποκαλύπτει το ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη.

\r\nΟ Ηλίας Κασιδιάρης ανήκε στον «σκληρό πυρήνα» της Χρυσής Αυγής, μαζί με τους Γιάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο, που βρισκόταν ένα… σκαλί κάτω από τον υπαρχηγό της οργάνωσης, Χρήστο Παππά.\r\n\r\nΕκτός από πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος, ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν και ο επιχειρησιακός αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη ήταν υπεύθυνος για την εκπαίδευση των μελών της οργάνωσης που θα αποτελούσαν τα “τάγματα εφόδου” της Χρυσής Αυγής.\r\n

\r\n

Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του Ηλία Κασιδιάρη για τις πολεμικές τέχνες και το street fighting, ενώ πολλές φορές έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες του στο έντυπο της Χρυσής Αυγής, που τον δείχνουν να δίνει συμβουλές σχετικά με πολεμικές τέχνες.

\r\nΕπίσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε υπό την εποπτεία του τις εξετάσεις και τις δοκιμασίες από τις οποίες περνούσαν τα μέλη της οργάνωσης που ήθελαν να… ανέβουν κλίμακα και να μπουν στον «κλειστό πυρήνα» κάθε τοπικής οργάνωσης, ο οποίος αποτελούνταν μόνο από λίγα άτομα και από εκείνους που ο Ηλίας Κασιδιάρης θεωρούσε απόλυτα ικανούς.\r\n\r\nΌπως έγινε χθες γνωστό, στο πόρισμα επισημαίνεται επίσης ότι η Χρυσή Αυγή, επιλέγει άτομα με γνώσεις στις πολεμικές τέχνες, τα οποία εκπαιδεύει σε περιοχές της Αττικής, όπως στη Μαλακάσα, την Μάνδρα και τη Σαλαμίνα.\r\n\r\n”Χρησιμοποιούνται διάφορα όπλα, τα οποία πιθανότατα φυλάσσονται σε αποθηκευτικούς χώρους σε άγνωστη τοποθεσία. Η στελέχωση των αποκαλούμενων ταγμάτων εφόδου γίνεται από άτομα που εργάζονται, κάτω από ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες, που προσιδιάζουν στην εκπαίδευση των ανδρών, που υπηρετούν στις επίλεκτες μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας”, αναφέρεται στο πόρισμα.\r\n\r\nΠρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που πλέον έχει αποχωρήσει από την οργάνωση, αποκάλυψε ότι τα μέλη της Χ.Α. εκπαιδεύονταν με πραγματικά πυρά και πως η αποχώρηση από τις τάξεις της, ήταν αδιανόητη!\r\n\r\nΠηγή: newsit\r\n\r\nΚασιδιάρης: Πήρε φόρα κι έφτυσε τις κάμερες βρίζοντας (vid)\r\n\r\nΕπεισόδιο γυναίκας οδηγού με χρυσαυγίτες έξω από τη ΓΑΔΑ (pics)\r\n\r\nΤον Παναγιώταρο θα υπερασπιστεί η δικηγόρος του Ρουπακιά\r\n\r\nΌλο το χρονικό της σύλληψης της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής \r\n\r\n«Δεν μας λυγίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα!», φώναξε ο Κασιδιάρης\r\n\r\nΑποκάλυψη: 25 λεπτά μετά τη δολοφονία του Φύσσα τηλεφώνησε ο Λαγός στον Μιχαλολιάκο (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY