Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι πιθανοί υποψήφιοι των κομμάτων για τους μεγάλους Δήμους

 \r\nΣε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται ήδη τα κομματικά  επιτελεία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.    

Αυτοί είναι οι πιθανοί υποψήφιοι των κομμάτων για τους μεγάλους Δήμους

 \r\n

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται ήδη τα κομματικά  επιτελεία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.    

\r\n

\r\n

Η φημολογία των ονομάτων έχει «ανάψει» και  οι ζυμώσεις  στο παρασκήνιο έχουν αρχίσει, καθώς η μάχη, ειδικά στους μεγάλους  δήμους της χώρας αναμένεται να είναι σκληρή.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με δημοσίευμα  κυριακάτικης εφημερίδας, τα σενάρια  θέλουν πρωτοκλασάτα στελέχη της  Ν.Δ. να διεκδικούν το Δήμο της Αθήνας  ενώ σκληρή αναμένεται η μάχη σε  Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΟι  πιθανοί υποψήφιοι ανά πόλη

\r\n

\r\nΑθήνα:

\r\n

\r\n

Το  όνομα-έκπληξη που ακούγεται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα είναι του  βουλευτή Αρη Σπηλιωτόπουλου, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει  και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Επίσης, αν και δεν έχει εκφράσει  ενδιαφέρον, ο Νίκος Δένδιας ανήκει στα πρόσωπα που «μετρά» στις δημοσκοπήσεις η  Ν.Δ.

\r\n

\r\n

Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα είναι και  πάλι υποψήφιος έχοντας τη στήριξη της ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ  ενδιαφέρον έχει εκφράσει  εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας  Λοβέρδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά γυναικεία  υποψηφιότητα, ενώ  σταθερά παραμένει στη συζήτηση μεταξύ των στελεχών η λύση της  Ρένας Δούρου.

\r\n

\r\n

Η Χρυσή Αυγή θα μπει στη μάχη των εκλογών με  τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τα επιτελεία των ΑΝ.ΕΛ. και του ΚΚΕ  αναζητούν υποψηφίους. Η έκπληξη των προηγούμενων εκλογών, ο Γιώργος  Αμυράς, ο οποίος απέσπασε ποσοστό 7%, αναμένεται να είναι και πάλι  υποψήφιος.

\r\n

\r\nΘεσσαλονίκη:

\r\n

\r\n

Στο «γαλάζιο» στρατόπεδο  παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα, καθώς ο Κώστας Γκιουλέκας επιθυμεί να είναι και πάλι υποψήφιος, ενώ με την ιδέα φλερτάρουν οι Σταύρος Καλαφάτης και Γιάννης Ιωαννίδης. Έντονα  ακούγεται όμως και το όνομα της Έλενας Ράπτη, ενώ βέβαιη  θεωρείται η κάθοδος του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Στράτου  Σιμόπουλου.

\r\n

\r\n

Και πάλι υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης  Μπουτάρης και  όπως αναφέρουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρότι ο δήμαρχος έχει  εμφανιστεί  εξαιρετικά επικριτικός προς τη Χαριλάου Τρικούπη δεν αποκλείεται  τελικά  να έχει την υποστήριξη του κόμματος.

\r\n

\r\n

Η ονοματολογία μεγαλώνει με τον  Σπύρο Βούγια και τον Χάρη Καστανίδη, ενώ τα τοπικά στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν ως επικρατέστερους τα ονόματα των καθηγητών Νομικής του ΑΠΘ  Κώστα Χρυσογόνου και του Αρη Καζάκου.

\r\n

\r\n

Η Χρυσή Αυγή θα έχει  «δικό της» υποψήφιο και ήδη ακούγονται δύο  ονόματα από το χώρο της Ιατρικής,  αλλά και ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος.  Οι ΑΝ.ΕΛ. θα δώσουν το χρίσμα, όπως όλα  δείχνουν μέχρι σήμερα, στη  βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα.

\r\n

\r\n

  Υποψήφιος θα είναι σίγουρα ο Χρήστος Μάτης, ο οποίος το 2010 εκλέχθηκε με την  παράταξη Οικολογία  στην Πράξη-Ενεργοί Πολίτες και στηρίχθηκε από τους  Οικολόγους Πράσινους.

\r\n

\r\n

  Στη λίστα της ονοματολογίας προστίθενται οι  Κυριάκος Βελόπουλος, Μαρία Ιωαννίδου και Γιώργος  Κοζακίδης.

\r\n

\r\nΠάτρα:

\r\n

\r\n

Ο νυν δήμαρχος  Γιάννης Δημαράς αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι και  πάλι υποψήφιος, πιθανότατα με τη στήριξη της  ΔΗΜ.ΑΡ. Οι πληροφορίες αναφέρουν  ότι ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος διεκδικεί  την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

\r\n

\r\n

Από τη γαλάζια παράταξη ο Νίκος  Οικονομόπουλος (πρώην βουλευτής Αχαΐας της Πολιτικής Ανοιξης)  αναμένεται τις επόμενες  ημέρες να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ  επιθυμεί να είναι και  πάλι υποψήφιος ο Κώστας Χριστόπουλος (Ν.Δ.). Δεν έχει διαψευστεί η φημολογία για το βουλευτή Αχαΐας Θανάση  Νταβλούρο.

\r\n

\r\n

Θολό είναι το τοπίο για τις προθέσεις του Δημήτρη  Κατσικόπουλου, τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν κατάλληλη επιλογή τον  Ανδρέα Φούρα.

\r\n

\r\n

Υποψήφιος θα είναι σίγουρα ο Ανδρέας  Τζουραμάνης, ενώ με το χρίσμα του ΚΚΕ αναμένεται να κατέβει ο  Κώστας Πελετίδης.

\r\n

\r\nΛάρισα:

\r\n

\r\n

Εκ νέου  υποψήφιος αναμένεται να είναι ο δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης. Σε  αντίθετη περίπτωση, ενδιαφέρονται ο βουλευτής Ν.Δ. Χρήστος  Κέλλας και η αντιπεριφερειάρχης Ρένα Καραλαριώτου, ενώ  ο Ντίνος Διαμάντος (Ν.Δ.) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

\r\n

\r\n

Ερωτηματικό είναι αν θα διεκδικήσει το δήμο ο Κώστας Μέγας, ενώ  βέβαιη θεωρείται η κάθοδος του Απόστολου Καλογιάννη με το  χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ.

\r\n

\r\n

Ο Γιώργος Σούλτης,  ο οποίος διαδέχτηκε τον  παραιτηθέντα Γιάννη Σάπκα στην αρχηγία της  δημοτικής παράταξης Λαρισαίων Πόλις,  δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι η  επιλογή του ΠΑΣΟΚ.

\r\n

\r\n

\r\nΠηγή: newsbomb

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY