Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη με απειλές από τους «Πυρήνες» για τον φάκελο στο Χολαργό

Επιβεβαιώθηκαν, τελικά, οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής ότι πίσω από τον παγιδευμένο φάκελο που ανεφλέγη την Κυριακή το βράδυ στο Χολαργό, στο σπίτι δικαστικού είναι όντως η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Ανάληψη με απειλές από τους «Πυρήνες» για τον φάκελο στο Χολαργό

Επιβεβαιώθηκαν, τελικά, οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής ότι πίσω από τον παγιδευμένο φάκελο που ανεφλέγη την Κυριακή το βράδυ στο Χολαργό, στο σπίτι δικαστικού είναι όντως η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».\r\n\r\nΣε ένα τρισέλιδο κείμενο οι συντάκτες απειλούν ευθέως του δικαστές καθώς ο τίτλος του κειμένου είναι «Φάτε τους δικαστές».\r\n\r\nΙδιαίτερη αναφορά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κάνουν στο πρόσωπο του εφέτη ανακριτή Δημήτρη Μόκκα, ο οποίος ήταν ο παραλήπτης του φακέλου και χειρίζεται την υπόθεση της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».\r\n\r\nΣυγκρίνετε εύκολα την ασφαλιστική αγορά και κερδίστε!\r\n\r\nΕξηγούν μάλιστα ότι επελέξαν το σπίτι του γιατί, όπως λένε, «εκεί αισθάνεται ασφαλής».\r\n\r\nΚαι καταλήγουν στο κείμενο με επικριτικό τόνο για τα μέλη του αναρχικού χώρου: «Σήμερα η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς αναγεννιέται από τις στάχτες της, προωθώντας το Σχέδιο Φοίνικας. Νέοι πυρήνες της Συνομωσίας είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στο νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης. Και όσοι ρεφορμιστές αναρχικοί μας συκοφαντούν λεγοντας ότι η νοοτροπία και η μέθοδός μας μοιάζει περισσότερο στην μαφία, είναι γιατί αυτοί μοιάζουν όλο και περισσότερο στους αριστερούς χίπηδες. . .»\r\n\r\nΔιαβάστε την τρισέλιδη προκήρυξη\r\n\r\n

\r\n\r\n

Το ιστορικό

\r\n

\r\nΑποστολέας του φακέλου που περιείχε ένα ντοσιέ μέσα στο οποίο βρισκόταν ο μηχανισμός ανάφλεξης, με πυρίτιδα από κυνηγετικό φυσίγγιο καθώς και συστοιχία οκτώ μπαταριών 1,5 βολτ, εμφανιζόταν η οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».\r\n\r\nΟ φάκελος φαίνεται πως ταχυδρομήθηκε από τα ΕΛΤΑ με την η αστυνομία να εκτιμά ότι αυτό συνέβη μέσω γραμματοκιβωτίου πριν από το Δεκαπενταύγουστο.\r\n\r\nΤον φάκελο παρέδωσε στο δικαστικό μία γειτόνισσά του που κρατούσε την αλληλογραφία του τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ίδιος έλειπε. Μόλις ο δικαστικός παρέλαβε τον φάκελο, τον θεώρησε ύποπτο και τον πέταξε στον αέρα. Όταν ο φάκελος έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.\r\n\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος ήταν πανομοιότυπος με εκείνον που είχε εξουδετερωθεί με ελεγχόμενη έκρηξη στο Πρωτοδικείο Αθηνών στα μέσα Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY