Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει ο καιρός το Σάββατο

Σποραδικές βροχές η καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.

Αλλάζει ο καιρός το Σάββατο

Σποραδικές βροχές η καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.\r\n\r\nΤα καλύτερα εστιατόρια στο πιάτο σου με έκπτωση έως 50%!\r\n\r\nΑττική 

\r\n

Καιρός: γενικά αίθριος.\r\nΆνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

\r\n

Θεσσαλονίκη 

\r\n

Καιρός: αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα όποτε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.\r\nΆνεμοι: νότιοι 3 με 4 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 21 ως 33 βαθμούς Κελσίου.

\r\n

Μακεδονία, Θράκη 

\r\n

Καιρός: στη δυτική και στη κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις.\r\nΆνεμοι: μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

\r\n

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

\r\n

Καιρός: στο βόρειο Ιόνιο στην Ήπειρο και στη δυτική στερεά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.\r\nΆνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

\r\n

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

\r\n

Καιρός: αρχικά αίθριος και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.\r\nΆνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

\r\n

Κυκλάδες, Κρήτη 

\r\n

Καιρός: αίθριος.\r\nΆνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.\r\nΘερμοκρασία: από 23 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

\r\n

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

\r\n

Καιρός: αίθριος.\r\nΆνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.\r\nΘερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY