Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ήλιος με «δόντια»

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αυξημένες νεφώσεις μόνο στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη.

Ήλιος με «δόντια»

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αυξημένες νεφώσεις μόνο στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη.\r\n\r\nΤο κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι το τσουχτερό κρύο ενώ τις πρωινές ώρες αναμένουμε παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.\r\n\r\nΑναλυτικά, για την Πέμπτη:\r\n\r\nΟι πράκτορες του ΤΖΑΜΠΑ σε καλούν στην MEDIA MARKT! Γράψου τώρα για να μη χάνεις καμία ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!\r\n\r\nΜακεδονία, Θράκη:

\r\nΟ καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται να είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.\r\n\r\nΝησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:\r\n\r\nΓενικά αίθριος θα είναι καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.\r\n\r\nΘεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:\r\n\r\nΟ καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.\r\n\r\nΗ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα Βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.\r\n\r\nΚυκλάδες, Κρήτη:\r\n\r\nΝεφώσεις με νεφώσεις και τοπικές βροχές αναμένουμε την Πέμπτη στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στη Βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.\r\n\r\nΝησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα\r\n\r\nΣτα Δωδεκάνησα αναμένουμε νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι βόρειων διευθύνσεων θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.\r\n\r\nΑττική: \r\n\r\nΓενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια το πρωί θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα Βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.\r\n\r\nΘεσσαλονίκη:\r\n\r\nΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 12 βαθμούς Κελσίου.\r\n

Τι καιρό θα κάνει μέχρι και την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου

\r\n

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου:

\r\nΑρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, αλλά βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς οπού βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Θα πνέουν 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.\r\n\r\nΗ θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.\r\n\r\nΣάββατο, 7 Δεκεμβρίου:  \r\n\r\nΣτα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μικρής διαρκείας. Στην υπόλοιπη χωρά αναμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.\r\n\r\nΟι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί 4 με 6 και γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Σε πτώση από βορρά προς νότο η θερμοκρασία.\r\n\r\nΚυριακή, 8 Δεκεμβρίου:\r\n\r\nΣτην ανατολική και νότια χωρά αναμένουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.\r\n\r\nΗ θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.\r\n\r\nΔευτέρα, 9 Δεκεμβρίου:\r\n\r\nΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ μονό στην ανατολική και νοτιά χωρά θα εκδηλωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις.\r\n\r\nΟι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.\r\n\r\nΣε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία. Παγετός τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.\r\n\r\nΤρίτη, 10 Δεκεμβρίου:\r\n\r\nΛίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νοτιά με πρόσκαιρες βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά περιμένουμε την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου.\r\n\r\nΟι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από το απόγευμα.\r\n\r\nΣε μικρή άνοδο η θερμοκρασία, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY