Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ήθελε να παίξει… Playstation!

Λατρεία με τα... videogames είχε ένας 44χρονος και την ώρα που έπινε τον καφέ του σε μια καφετέρια στην πόλη της Κέρκυρας, του ήρθε η ιδέα να «σουφρώσει» το playstation που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης για να απασχολούνται οι λιλιπούτειοι πελάτες του μαγαζιού!

Ήθελε να παίξει… Playstation!

Λατρεία με τα… videogames είχε ένας 44χρονος και την ώρα που έπινε τον καφέ του σε μια καφετέρια στην πόλη της Κέρκυρας, του ήρθε η ιδέα να «σουφρώσει» το playstation που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης για να απασχολούνται οι λιλιπούτειοι πελάτες του μαγαζιού!

\r\n

Η κλοπή είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 29 Ιουνίου, χωρίς κανείς να αντιληφθεί πώς ή να δει το δράστη.\r\n\r\nΩστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να την εξιχνιάσουν και να ανακαλύψουν την ταυτότητα του 44χρονου, που όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.\r\n\r\nΑπόκτησε κονσόλα Ps Vita μόνο με 199€ και με δώρα στο Public.gr!\r\n\r\nΣε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η αξίας 400 ευρώ παιχνιδομηχανή επιστράφηκε στην καφετέρια.

\r\n

*** Δεν πρόλαβαν να ξοδέψουν τα 850 ευρώ που άρπαξαν την Δευτέρα από ένα σπίτι το οποίο διέρρηξαν στις Κουλίνες της Κέρκυρας οι δυο τσιγγάνοι δράστες, ένας από τους οποίους είναι ανήλικος!

\r\n

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους ταυτοποίησαν ως δράστες της διάρρηξης, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα χρήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους ενώ οι δύο τσιγγάνοι ηλικίας 15 και 21 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY