Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι ξαφρίζουν ανυποψίαστους τουρίστες (pic)

Αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές στην πιο τουριστική περιοχή των Χανίων, τον Πλατανιά - Δείτε πως οι δράστες παγιδεύουν τα θύματά τους με ένα τουμπερλέκι και όχι μόνο...

Έτσι ξαφρίζουν ανυποψίαστους τουρίστες (pic)

Αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές στην πιο τουριστική περιοχή των Χανίων, τον Πλατανιά – Δείτε πως οι δράστες παγιδεύουν τα θύματά τους με ένα τουμπερλέκι και όχι μόνο…\r\n\r\nΕπιτήδειοι έχουν «βάλει στο μάτι» ξένους τουρίστες και επισκέπτες στα Χανιά ξαφρίζοντάς τους χρήματα, πορτοφόλια και ό,τι άλλο μπορέσουν, ενώ εκείνοι νομίζουν ότι τους προσεγγίζουν για να τους ζητήσουν βοήθεια.\r\n\r\nΟι καταγγελίες τον τελευταίο καιρό πέφτουν ”βροχή” από καταστηματάρχες του Πλατανιά, σε μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές των Χανίων αλλά και πόλο έλξης ντόπιων επισκεπτών, κυρίως το καλοκαίρι, εξαιτίας των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.\r\n\r\nΟ κ. Μανώλης Τερεζάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος στην πλατεία του Πλατανιά, κατήγγειλε στο flashnews.gr τον τρόπο που δρουν οι «αετονύχηδες» με συστηματικό μάλιστα τρόπο εδώ και περίπου ένα μήνα. Όπως ανέφερε ο κ. Τερεζάκης στην πλατεία του Πλατανιά, μαζεύονται το βράδυ, μετά τη 01.00 τα μεσάνυχτα, επαίτες κυρίως τσιγγάνοι και με την πρόφαση ότι παίζουν ρημάζουν τις τσέπες των ανυποψίαστων περαστικών.\r\n\r\nΣυχνά επίσης ακολουθούν τους τουρίστες όταν αργά το βράδυ γυρίζουν στα ξενοδοχεία, (πολλοί υπό την επήρεια αλκοόλ), συνοδεύοντάς τους υποτίθεται με το τουμπερλέκι με απώτερο σκοπό να τους κλέψουν. Έχουν αναφερθεί τόνισε ο κ. Τερεζάκης δύο τέτοια περιστατικά πριν λίγες ημέρες όπου οι κλέφτες άρπαξαν δύο πορτοφόλια με χρήματα αλλά και χρήσιμα έγγραφα.\r\n\r\nΜόλις δε δουν μεθυσμένο τουρίστα ορμάνε και ψάχνουν στις τσέπες τους. Η παρακάτω φωτό είναι από μια “επιτυχημένη” κλοπή σε βάρος ενός τουρίστα ο οποίος βρίσκεται στη Κρήτη για διακοπές μαζί με την κοπέλα του.\r\n\r\nΟ πατέρας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του κ. Τερεζάκη, κάθεται στο παγκάκι αριστερά και η υπόλοιπη οικογένεια έχει περικυκλώσει τον τουρίστα ζητώντας του χρήματα. Εκείνο το βράδυ του ξάφρισαν περίπου στα 30 ευρώ.

\r\n\r\n

ΦΩΤΟ από flashnews.gr\r\nΦΩΤΟ από flashnews.gr

\r\n

\r\n«Όταν τα παιδιά παίξουν τουμπερλέκι μπροστά στα μάτια των τουριστών που τα «χαζεύουν» και οι τελευταίοι δεν τους δώσουν χρήματα τότε αναλαμβάνουν οι γονείς» καταγγέλλει ένας ακόμη καταστηματάρχης, ο κ. Θρασύμβουλος Μαράκης και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πλατανιά, ο οποίος ανέφερε ότι η κατάσταση το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει στο απροχώρητο.\r\n\r\nΑρχικά στο «κόλπο» είχαν μπει δύο οικογένειες τσιγγάνων αλλά όταν αποκαλύφτηκε ότι αυτό αποφέρει καλά χρήματα, έφτασαν στην περιοχή και άλλοι επιτήδειοι. Μέχρι πρότινος, ανέφερε ο κ. Μαράκης, στην περιοχή γίνονταν συχνές περιπολίες από μικτό κλιμάκιο της αστυνομίας, και δεν υπήρχαν τέτοια κρούσματα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY