Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Έσερνε στο δρόμο την 70χρονη για να της πάρει το πορτοφόλι (pic)

Ήταν 17:00 το μεσημέρι όταν η 70χρονη Λαμιώτισσα επέστρεφε στο σπίτι της, που βρίσκεται στην αρχή της οδού Ησαΐα. Λίγα μέτρα πριν φτάσει στην είσοδο δέχθηκε την επίθεση...

Έσερνε στο δρόμο την 70χρονη για να της πάρει το πορτοφόλι (pic)

Ήταν 17:00 το μεσημέρι όταν η 70χρονη Λαμιώτισσα επέστρεφε στο σπίτι της, που βρίσκεται στην αρχή της οδού Ησαΐα. Λίγα μέτρα πριν φτάσει στην είσοδο δέχθηκε την επίθεση…\r\n\r\nΈνας 35χρονος προσπάθησε να της αρπάξει τη χαρτοσακούλα που κρατούσε και στην οποία είχε μέσα το πορτοφόλι της.\r\n\r\nΗ ηλικιωμένη γυναίκα παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, αντιστάθηκε. Τότε, ο δράστης την έριξε στο έδαφος και την έσυρε μέχρι εκείνη να αφήσει την τσάντα. Αμέσως μετά έφυγε τρέχοντας.\r\n\r\n”Ήρθε σαν σαΐτα δεν τον κατάλαβα…Στο πορτοφόλι είχα 55 ευρώ, την ταυτότητα και τα κλειδιά…Του φώναζα να μου πετάξει τα κλειδιά για να μπορώ να μπω στο σπίτι, άλλα τίποτα…”, είπε σοκαρισμένη η ηλικιωμένη γυναίκα στο LamiaReport.

\r\n

 ΦΩΤΟ από το LamiaReport\r\nΦΩΤΟ από το LamiaReport

\r\n

\r\nΠεραστικοί και γείτονες που άκουσαν τις φωνές, έτρεξαν να βοηθήσουν την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία τραυματίστηκε στο μπράτσο της, ωστόσο δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.\r\n\r\nΤον δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, πρόλαβαν και ακολούθησαν δυο νεαροί που τον είδαν να μπαίνει σε έναν ταξί. Την ίδια ώρα η αστυνομία που είχε ενημερωθεί χτένιζε την ευρύτερη περιοχή.\r\n\r\nΛίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν κοντά στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY