Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψαν τουρίστα και μετά έκαναν… βόλτες!

Ενας 28χρονος από την Αλγερία και ένας 39χρονος Μαροκινός συνελήφθησαν από άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Ηρακλείου Κρήτης,  ενώ "έκοβαν" βόλτες με το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη, και αφού είχαν κλέψει τουρίστα σε ξενοδοχείο των Μαλίων.

Έκλεψαν τουρίστα και μετά έκαναν… βόλτες!

Ενας 28χρονος από την Αλγερία και ένας 39χρονος Μαροκινός συνελήφθησαν από άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Ηρακλείου Κρήτης,  ενώ “έκοβαν” βόλτες με το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη, και αφού είχαν κλέψει τουρίστα σε ξενοδοχείο των Μαλίων.

\r\nΗ κλοπή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο δωμάτιο Ιταλού, από το οποίο οι δύο αλλοδαποί έκλεψαν διάφορα ηλεκτρονικά είδη αλλά και ρούχα. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.\r\n\r\nΣε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και αποδόθηκαν στον παθόντα, τα αφαιρεθέντα είδη.\r\n\r\nΕπιπλέον, ο 39χρονος, προκειμένου να εξακριβωθεί το νόμιμο της διαμονής του στην χώρα, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά έγγραφα και θα εφαρμοστεί σε βάρος του, το μέτρο της διοικητικής απέλασης.\r\n\r\nΠροανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY