Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Το «ψόφα μαλ…» και η απάντηση του Νίκου Αλιάγα! (pic)

Το πάθος του για την πατρίδα του, την Εθνική Ελλάδος, και τη δημοφιλία του στη Γαλλία πλήρωσε ο Νίκος Αλιάγας χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα.

Το «ψόφα μαλ…» και η απάντηση του Νίκου Αλιάγα! (pic)

Το πάθος του για την πατρίδα του, την Εθνική Ελλάδος, και τη δημοφιλία του στη Γαλλία πλήρωσε ο Νίκος Αλιάγας χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα. \r\n\r\nΓια πρώτη φορά μέσα στα 4 χρόνια που έχει δημιουργήσει τον λογαριασμό του στο Twitter και γενικότερα στα χρόνια της πορείας του, ο Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής ξέσπασε με… ελληνικό τρόπο και άφησε άφωνους το πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους του και όλη τη Γαλλία.\r\n\r\nΑπό προχθές αργά τη νύχτα το επεισόδιο που διαδραματίστηκε και η απάντησή του είναι πρώτο θέμα στα sites, που μιλούν για την ψυχραιμία του που χάθηκε, για την έκρηξή του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος και την προσβλητική του απάντηση σε χρήστη που έβρισε την Ελλάδα και τους Έλληνες.\r\n\r\nΟ Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής δέχθηκε επίθεση από Γάλλους, οι οποίοι στο πρόσωπό του έβριζαν την Ελλάδα, τους Έλληνες και την Εθνική ποδοσφαίρου της χώρας μας, με εμφανή ρατσιστική διάθεση.\r\n\r\nΆλλωστε στη συνείδηση των Γάλλων και των Γαλλόφωνων τηλεθεατών, ο Νίκος είναι ο Έλληνας -και όχι ο Γάλλος- που κατάφερε να ξεχωρίσει και να κάνει καριέρα, ακόμα κι αν ήταν πάντα διαφορετικός από τους υπολοίπους που ανέβηκαν στην κορυφή.\r\n\r\nΜε μεγάλο ενθουσιασμό ο δημοσιογράφος μοιραζόταν τα συναισθήματά του με τους υπόλοιπους χρήστες, γράφοντας χαρακτηριστικά «Θα πάθω καρδιακή προσβολή απόψε» και εμψύχωνε την ομάδα μέσα από το Διαδίκτυο, όπως όλοι οι Έλληνες και όταν σκόραρε η Εθνική μας ανάρτησε:  «Ellada eisai monadiki ! ! ! ! ! ! ! ! goaaaaaaaaaaaal den pethainoume emeis ! pote ! ! ! ! ! !» .\r\n\r\nΚαι κάπου εκεί άρχισαν όλα… «Να πάτε να γ@μ…τε Έλληνες, σαν αδελφές που είσαστε», «Στα τέσσερα θα τους βάλουν τώρα που θα γυρίσουν στην Ελλάδα», ήταν κάποιες από τις εκφράσεις που εμφανίστηκαν στον λογαριασμό του.\r\n\r\n

Το υβριστικό tweet του Γάλλου και η απάντηση του Νίκου Αλιάγα
Το υβριστικό tweet του Γάλλου και η απάντηση του Νίκου Αλιάγα

Χωρίς να μπει στη διαδικασία συζήτησης, νιώθοντας απόλυτα προσβεβλημένος και υπεύθυνος να υπερασπίσει την Ελλάδα, απάντησε: «Ψόφα μ@λ@κα»!\r\n\r\nΌσοι είδαν ζωντανά στη ροή του Twitter να συμβαίνει αυτό πίστεψαν ότι ο Νίκος Αλιάγας, που φημίζεται για την ψυχραιμία του και τη διαλλακτικότητά του, θα έσβηνε τη δήλωσή του, ώστε να μην  βλάψει την εικόνα του. Μεγάλο λάθος! Ο Νίκος απάντησε σε όσους τον ρωτούσαν σχετικά με την απάντησή του, με περίσσιο ελληνικό ταμπεραμέντο: «Δεν μετανιώνω τίποτα», «Απαντώ σε ύβρεις και υβριστές, όπως τους αξίζει» , «Είναι άξιοι προσβολής αυτοί».\r\n\r\nΤο TheTOC.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος είπε για την απόφασή του να απαντήσει στις προκλησεις και τις προσβολές με αυτόν τον τρόπο: «Δεν δέχομαι να βρίζουν τη χώρα μου, την πατρίδα μου, με τις πιο ρατσιστικές και χυδαίες βρισιές. Δεν θα τους αφήσω να το κάνουν. Στον χουλιγκανισμό των social media πρέπει να απαντάς με τον ίδιο τρόπο. Αυτό έκανα και δεν μετανιώνω που απάντησα σε αυτούς που μας προσέβαλλαν».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY