Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κορίτσια, οι Έλληνες διεθνείς μας! (pics)

Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία έχει ξεκινήσει και οι εθνικές ομάδες βρίσκονται προ των πυλών για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Κορίτσια, οι Έλληνες διεθνείς μας! (pics)
Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία έχει ξεκινήσει και οι εθνικές ομάδες βρίσκονται προ των πυλών για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Και ενώ όλα τα αντρικά βλέμματα θα είναι στραμμένα στην πορεία της Ελλάδας στο Μουντιάλ, το γυναικείο ενδιαφέρον φαίνεται πως τραβούν τα σέξυ αγόρια της εθνικής μας.

\r\n

\r\n

Η αυλαία για το φετινό Μουντιάλ θα ανοίξει στις 12 του Ιούνη με την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κροατία στο Σάο Πάολο και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου με τον τελικό στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ενώ, η ελληνική ομάδα του Φερνάντο Σάντος, είναι έτοιμη για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με την Κολομβία στο Μπέλο Οριζόντε στις 14 Ιουνίου.

\r\n

\r\n

Λίγο πριν τους αγώνες όμως, ο κοσμοπολίτης Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παναγιώτης Κονέ φωτογραφήθηκαν και μίλησαν στο Big Fish για την προετοιμασία τους και την μεγάλη πρόκληση για το “Παγκόσμιο Κύπελλο”.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν μάλιστα στη Βραζιλία είναι οι: Γιώργος Σαμαράς, Παναγιώτης Κονέ, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Κατσουράνης, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Μήτρογλου, Φάνης Γκέκας.\r\n\r\nΣτέφανος Καπίνο\r\n\r\n\r\n\r\nΑλέξανδρος Τζιόλης\r\n\r\n\r\n\r\nΑνδρέας Σάμαρης\r\n\r\n\r\n\r\nΓιώργος Τζαβέλλας\r\n\r\n\r\n\r\nΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΥΚΟΣ\r\n\r\n\r\n\r\nΟρέστης Καρνέζης\r\n\r\n\r\n\r\nΠαναγιώτης Κονέ\r\n\r\n\r\n\r\nΓιώργος Σαμαράς\r\n\r\n\r\n\r\nΠηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY