Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Νο15 ο Γιάννης Αντετοκούμπο του ντραφτ του ΝΒΑ

Μεγάλες στιγμές για το ελληνικό μπάσκετ και τον Γιάννη Αντετοκούμπο! Ο 19χρονος φόργουορντ επελέγη στο νούμερο "15" του ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς, εκεί δηλαδή που τον έφερναν τα προγνωστικά! 

Στο Νο15 ο Γιάννης Αντετοκούμπο του ντραφτ του ΝΒΑ

Μεγάλες στιγμές για το ελληνικό μπάσκετ και τον Γιάννη Αντετοκούμπο! Ο 19χρονος φόργουορντ επελέγη στο νούμερο “15” του ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς, εκεί δηλαδή που τον έφερναν τα προγνωστικά! 

\r\nΟ άσος της Σαραγόσα (πλέον) πανηγύρισε με την οικογένεια και τον μάνατζέρ του, κρατώντας την ελληνική σημαία στα χέρια, σε μια ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του!\r\n\r\nΈγινε ο πρώτος Έλληνας που φτάνει τόσο ψηλά στην διαδικασία, αφού ξεπεράσε τους Κώστα Κουφό και Ευθύμη Ρεντζιά που είχαν επιλεγεί στο νούμερο 23.\r\n\r\nΒέβαια, θεωρείται δύσκολο ο Αντετοκούμπο να βρει θέση στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ από την προσεχή σεζόν. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο διεθνής μας θα μείνει στην Ευρώπη και την ισπανική ομάδα μέχρι νεωτέρας και πιθανώς να κάνει το μεγάλο βήμα την επόμενη σεζόν.\r\n\r\nΕκπλήξεις είχαμε στις πρώτες θέσεις, αφού τα προγνωστικά διαψεύστηκαν. Ο Άντονι Μπένετ από το πανεπιστήμιο της Νεβάντα ήταν η πρώτη επιλογή του ντραφτ από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ στο «2» από τους Ορλάντο Μάτζικ επελέγη ο Βίκτορ Ολαντίπο, γκαρντ του Ιντιάνα.\r\n\r\nΤο φαβορί στα «στοιχήματα», ο Ουκρανός σέντερ, Άλεξ Λεν του Μέριλαντ κατέληξε στην πέμπτη θέση, ως επιλογή των Φοίνιξ Σανς, ενώ το έτερο φαβορί, Νέρλενς Νόελ βρέθηκε στο νούμερο έξι από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, όμως δεν θα αγωνίζεται εκεί του χρόνου! Κι αυτό γιατί τον έστειλαν στους Σίξερς μαζί με ένα draft pick του 2014, ως ανταλλαγή για τα δικαιώματα του Τζρου Χόλιντεϊ!\r\n\r\nΠηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY