Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απομένει το… check in για Βραζιλία

Και με δώρα και χωρίς, η Εθνική είναι αποφασισμένη να πάει Μουντιάλ! Παρά τα καλά νέα πού… δεν ήρθαν από τη Σλοβακία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λύγισε 1-0 τη Λετονία κι εξασφάλισε έστω τα μπαράζ.

Απομένει το… check in για Βραζιλία

Και με δώρα και χωρίς, η Εθνική είναι αποφασισμένη να πάει Μουντιάλ! Παρά τα καλά νέα πού… δεν ήρθαν από τη Σλοβακία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λύγισε 1-0 τη Λετονία κι εξασφάλισε έστω τα μπαράζ.\r\n\r\nΗ Εθνική έκανε το… καθήκον της απέναντι στη Λετονία, επικράτησε με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 58ο λεπτό και παράλληλα «κλείδωσε» και μαθηματικά με τη βοήθεια… της Βοσνίας τη δεύτερη θέση στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

\r\nΓίνε manager ποδοσφαίρου δωρεάν!\r\n\r\nΕμφανώς καλύτερη η εικόνα της Εθνικής σε σχέση με το ματς στο Λιχτενστάιν στο πρώτο ημίχρονο, με τους διεθνείς να «ταλαιπωρούν» την αντίπαλη άμυνα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν ν να παραβιάσουν την εστία των Λετονών, που αμύνονταν με νύχια και με δόντια. Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος αν και έριξαν την απόδοσή τους κατάφεραν να πάρουν «σβηστά» τη νίκη με το επιθετικό του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.\r\n\r\nΜε δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες, λόγω των αποβολών του Ρούγκινς και του Κατσουράνη, στο 86’ και 90+3’, αντίστοιχα.\r\n\r\nΗ βαθμολογία του 7ου ομίλου \r\n\r\n1. Βοσνία 19\r\n2. Ελλάδα 19\r\n3. Σλοβακία 12\r\n4. Λιθουανία 8\r\n5. Λετονία 7\r\n6. Λιχτενστάιν 2\r\n\r\nΗ αγωνιστική (10/09) \r\nΛιθουανία-Λιχτενστάιν 2-0\r\nΣλοβακία-Βοσνία 1-2\r\nΕλλάδα-Λετονία 1-0\r\n\r\nΗ επόμενη αγωνιστική (11/10):\r\nΕλλάδα – Σλοβακία\r\nΒοσνία – Λιχτενστάιν\r\nΛιθουανία – Λετονία\r\n\r\nΠηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY