Μόνιμη επιτήρηση στην Ελλάδα και χωρίς κούρεμα του χρέους

Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τη λέξη κούρεμα σε ό,τι αφορά στο ελληνικό χρέοςαφού η Γερμανία κρατάει αρνητική στάση. Κάπως έτσι περνάμε σε άλλη φάση. Πλέον αναμένεται να μπει στη ζωή μας ο όρος αναδιάρθρωση και αυτός Διαβάστε περισσότερα »

Δημόσιο: 2.500 απολύσεις λόγω πλαστών δικαιολογητικών

Ολόκληρη φάμπρικα φαίνεται ότι είχε στηθεί από κάποιους για την πρόσληψη ή τις προαγωγές δημοσίων υπαλλήλων με πλαστά δικαιολογητικά.Οι έλεγχοι δείχνουν ότι σε επίπεδο υπαλλήλων μέσης εκπαίδευσης είναι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες Διαβάστε περισσότερα »

Μία βραδιά γένους… αρσενικού στο Sfera Summer Festival

Την Κυριακή, 20 Ιουλίου, ήταν μία βραδιά γένους αρσενικού στο Summer Festival 2014 by Airfast Tickets που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera στο Ακρωτήρι Club. Αυτό οφείλεται στην παρουσία του Γιώργου Τσαλίκη, Διαβάστε περισσότερα »

Λύση για τα «κόκκινα δάνεια»

Σε τέσσερις άξονες θα κινηθούν οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης που θα έχουν ενεργοποιηθεί στο σύνολό τους το αργότερο έως την 1η Ιανουαρίου 2015 και θα στοχεύουν στη συνολική λύση του προβλήματος των Διαβάστε περισσότερα »

Καιρός: Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία (video)

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι  και από το βράδυ στη βορειοδυτική Ελλάδα αναμένουμε σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουλίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 Διαβάστε περισσότερα »

 

Ημερολογιο απεργιωνΑφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Friend: ,